Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sobota 19 wrzesnia - co w klubach? |
...jakw temacie co dzis sie dzieje w poszczegolnych klubach ?? jesli ktos wie cokolwiek o np imprezie cyklicznej, tematycznej - niech pisze ... bo jakos albo nei ejst to naglasniane, albo nie zwyczajnie nie dzeje sie nic
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sobota 19 wrzesnia - co w klubach? |
pod stokrotką jest festyn, koło nowego mostu mistrzostwa paralotniowców ;P ot to całe imprezy, może nie w klubach ale za to na świeżym powietrzu ;P
|
|
inaczej ... klub na dzisiejszy wieczor - co polecacie? cos w jakims bedzie dzialo sie szczegolnego?
|
|
dziewczyno z klubu disco.....dziewczyno nie znajoma...:) p.s a co tu sie moze dziać ? zlot buraka w jamie jak zawsze i tyle
|
|
ja proponuje zrobic zlot pod JAMA i wlaczyc nutke wszechczasow ja jestem chlop z mazur :D tylko nie wiem czy moje radijo DIORA i glosniki 4x15W zaglusza JAME :D a zapomnialem jeszcze o subwuferze :D ten to ma kopa ( i tanio go mozna zrobic ) - wystarczy diore na 3 palce w tlumiku zrobic i basuje ze hohohoh y
|
|
na Al. Legionów po 23 trening brazylijskiego jiu-jitsu.
|
|
e tam lepsze wies party ( nie obrazajac ludzi ze wsi - bo mam wielki szacun do nich tj niektorych ) w jamie zrobic i mistrzostwa top buraka i top plastikowej lali :D y
|
|
BLM - Będę Łomżyńskim Mafiozzo dlaczego 90% narodu z Jamy to BLM? Bo prawdziwy Łomżyniacy bawią się w Warszawie !
|
|
Tak bawia sie w wawie a tam na nich mowia-: WIEŚNIAKI!!!:)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |