Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kosmetyczka... |
Pytanie mam ;] Jaka waszym zdaniem najlepsza jest kosmetyczka na oczyszczanie skory?I jaki jest u niej mniej wiecej koszt(jesli sie orientujecie). Pzdr.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kosmetyczka... |
najlepsza kosmetyczka na ulicy poznańskiej! Co prawda nie oczyszczałam u niej twarzy ale robiłam dużo innych zabiegów i jestem bardzo zadowolona. Co do ceny nie jestem pewna ale wydaje mi się, że w okolicach 60-90 zł.
|
|
Najlepsza kosmetyczka to P. Iwona ma gabinet Natura na Ks. Anny . Oczyszcza rewelacyjnie cena chyba ok 70zł jak dobrze pamiętam
|
|
Najpierw idź po poradę, pytaj o oczyszczanie twarzy, jeśli sama nie odradzi Ci ręcznego oczyszczania -zwiewaj! Każda DOBRA kosmetyczka wie, że ten zabieg nie jest ani dobry, ani zdrowy dla skóry twarzy! Już nie. Najlepiej idź na mikrodermabrazję lub peeling kawitacyjny. To drugie to jest tańsze (koszt ok. 30-40zł) należy go wykonać kilka razy.
|
|
na ks Anny ale konkretnie ?
|
|
Ks. Anny 6C to jest w tych domkach jednorodzinnych
|
|
Ja zawsze chodze na oczyszczanie buzi do salonu AMELIA do p. Majewskiej w Hotelu Polonez, zawsze to troszkę trwa około półtorej godziny, ale efekty widac, no i by uzyskac efekt to na jednej wizycie się nie skończy, a koszt to 50 zł :)
|
|
Ks.ANNY 6C w domkach jednorodzinnych
|
|
A mikrodermabraza na czym polega? I jaka jest cena ;P
|
|
Mikrodermabrazja jest to mechaniczne złuszczanie naskórka warstwa po warstwie. Polega na usunięciu warstw naskórka za pomocą specjalnego urządzenia.
|
|
Gdzieś w łomży wykonują zabieg mikrodermabrazji czy tylko warszawka?
|
|
Teraz już w wielu salonach wykonują... na pewno u Pani Kasi Serafińskiej na 3 maja - jest dziewczyna która to robi, w AnaMed itd. Podzwoń i popytaj. mikrodermabrazja to koszt ok. 130-140zł. Peeling kawitacyjny jest znacznie tańszy a także skuteczny 30-40zł, choc trzeba wykonać więcej zabiegów.
|
|
Pani Kasia rozszerzyła ostatnio swoje usługi właśnie o zabiegi kosmetyczne, trwały makijaż i masaże. Skorzystałam już i naprawdę warto. Ogólnie jest bardzo miła atmosfera w salonie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |