Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WSA w Łomży |
Wybieram się na studia rolnicze uzupełniające magisterskie do WSA. Powiedzcie mi jak tam jest??? Czy dam sobie radę bo skończyłam zarządzanie i marketing??? Prosze o opinie o szkole i kierunku???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WSA w Łomży |
a tam ktoś nie daje rady?
|
|
nie podcinajcie tego co macie , bardziej starajcie się zadbac o prestiż tej uczelni bo niedługo pozostanie wam tylko roztrzasanie gnoju na polach. Robotnica
|
|
Oczywiście już ktoś błysnął mądrością... To są studia zaoczne. Specyfiką studiów zaocznych w całej Polsce jest to, że ci którzy chociaż trochę chcą, kończą je. Moi znajomi studiowali, a niektórzy studiują na tej magisterce i twierdzą, że jest spoko. Jeśli jesteś po zarządzaniu będziesz mieć semestr uzupełniający od października, żeby zdobyć podstawową wiedzę z zakresu nowego fakultetu. Potem w marcu przyłączają się absolwenci rolnictwa inżynierskiego i dalej studiują już wszyscy razem. Wykładowcy są przyjaźnie nastawieni, a pisanie pracy i seminaria są raczej bezstresowe. Nie masz co się martwić. _____________ Polska gola!!!
|
|
nie wszedzie tak jest, zyjesz w swiecie stereotypow. przyzwyczailes sie do podlaskich prywatnych uczelni jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Studiowałem i na dziennych i na zaocznych najpierw w Łomży a potem na politechnice i później na uniwerku więc wiem o czym piszę, a nie próbuję rzucać pustego hasła o stereotypach. Co najgorsze dałem się sprowokować mądrusiowi o zerżniętym z onetu nicku :/ _____________ Polska gola!!!
|
|
tez studiowalemna dziennyh w lomzy i na zaocznyh. i niejedna osoba ktora spoznila sie 1 minute (na zaocznyh) nie mogla wejsc na egzamin (wychodzila majac za plecami usmiech wykladowcy ze szczerymi slowami: do zobaczenia w pszyszlym roku) co na dziennyh w lomzy jest dopuszczalne jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |