Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Auto Wizja |
Naszło mnie takie pytanie,gdyż nie widziałem już dawno w mieście aut z logo AW,co się z Nią dzieje ? Bo doszły mnie nieciekawe informacje...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Auto Wizja |
Chyba mają sie całkiem dobrze.W tamtym tygodniu widziałem slicznego Mercedesa E,a dzis jeżdza srebrnym Fordem Kuga.
|
|
no ostatnio malo tych samochodow bylo...czy to koniec sie zbliza tej autowizji? no na miescie chodza pogloski, ze teraz im ciezko... wiecie cos?
|
|
Kryzys ,nie ma co testować ;D
|
|
u mnie na osiedlu mieszka jeden koles z autowizji i z tego co widze to co chwila czyms jezdzi http://motoNE.pl/
|
|
ej ddobra fucha jak się tam wkręcić?
|
|
no ja slyszalem zupelnie cos innego, ze maja teraz sporo problemow
|
|
To znaczy jakich problemów. Wtorek jak coś się zaczyna to się kończy a nie siejesz borute.
|
|
o jeju... slyszalem po prostu, ze cos z reklamami bylo... i teraz juz tych reklam nie ma
|
|
Wtorek,zamiast chrzanić głupoty to wejdz na ich stronę i zobacz czy sa te reklamy czy nie ma.Na moim kompie lecą non stop,nie wiem jak na Twoim.
|
|
jak masz takie wielki problem to napisz do nich maila i zapytaj! albo napisz zeby oni sami sie tutaj wypowiedzieli!! a co ty taki agresywny? moze to co mowia to prawda i boli cie to? czyli mamy czlonka autowizji na forum?
|
|
i jeszcze jedno... ze sa reklamy to normalne... chodzi ile reklam bedzie... nara ;)
|
|
Niedługo cała Łomża będzie jezdziła takimi samochodami to będziesz je widział codziennie. Bo jest jeszcze autonowosc.pl i cartesting.pl
|
|
autonowosc.pl chyba byla - bo juz od pewnego czasu jej nie ma.
|
|
A no faktycznie, wchodze na autonowosc a tam jakies autobiuro. Moze była to na tyle wartościowa strona że ją wykupiła jakaś firma biurowa?
|
|
hehehehhe - wartościową? heheh - wszystko zerżnięte z autowizja.pl - widocznie komuś nie poszła po myśli i nie opłacało się jej trzymać
|
|
gdzie zerzniete..? mialem okazje ja zobaczyc
|
|
czy ktoś mógłby mi przedstawić na czym polega ta Auto Wizja ? jaka jest ich strona w necie etc, byłbym zainteresowany współpracą z nimi. z góry thx Czy się każdą chwilą bawić Aż do końca wierząc że Los inny mi pisany jest Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
|
|
a mianowicie jaka wspolpraca?
|
|
No szkoda że nie mam printscreen'a to byś zobaczył podobieństwo autownosc.pl i autowzija.pl akinwoktyżUawzaN czytałbyś to byś wiedział jaki mają adres strony
|
|
nastepny agresywny
|
|
Co ty się masz z tymi agresywnymi ? Ja w 100% spokojny jestem i na spokojnie pisałem
|
|
Faktycznie autonowosc BYŁA (bo juz jej wcale nie ma) podobna do autowizji, ale skąd wiesz ze to autonowosc zerżneła a nie na odwrót? Skąd taka pewność? "akinwoktyżUawzaN" - a Ty nawet nie wiesz co to jest autowizja i chcesz wspołpracować? :-) hahaha Jakby robili placki to tez byś wspolpracował? haha
|
|
Motoon,a Chopin też te swoje kompozycje zerżnął od Rubika?
|
|
wiec mamy czlonka autowizji;)
|
|
WTOREK co Ty z tym członkiem wyskakujesz?
|
|
a ja wiem a ja wiem ;P kto tu jest z aw ;P
|
|
lowca powiedz;)
|
|
Członkiem moze byc wiele osob, bo wiele osob z autowizją pracuje. Są przeciez osoby od zdjec, tekstow i od czegos tam innego...
|
|
A ja w ten week widzialem jak po Lomzy jezdzila Skoda Roomster z auto-strefy.pl :P wiec tych stronek jest troszke wiecej :P
|
|
bla bla ;P spac poszli :P
|
|
Własnie odpalilem sobie te autostrefa i juz widze ze belka z markami samochodów ściągnieta z autowizji. Wchodząc w test jakiegos auta tabelka na dole tez jest sciągnieta i wogole sposob prezentacji testu jest zerżnięty :-) poza tym jak wchodze w artykul np.o Alfie Romeo we Frankrucie to az sie czytac tego nie chce.
|
|
"Faktycznie autonowosc BYŁA (bo juz jej wcale nie ma) podobna do autowizji, ale skąd wiesz ze to autonowosc zerżneła a nie na odwrót? Skąd taka pewność?" Proszę Cię ogarnij swoje wypowiedzi - zobacz ile materiału jest przerobione na autowizja.pl a ile było na autonowosc.pl - skoro przykładowo "aw" ma 2 lata a "an" miała 2 miesiące? Zorientuj się jak jest faktycznie.
|
|
Motoon wejdz sobie na inne stronki motoryzacyjne w Polsce lub na swiecie np www.auto-motor-i-sport.pl tez ma taka tabelke aut na stronie głownej... A odnosnie tabelek w tescie to wejdz sobie na http://www.autogaleria.pl/auto_test/audi-a4-allroad-2.0-tdi,358.html tez taka sama tabelka... zreszta z tego co widze to auto-strefa dopiero zaczyna... aw samochod pierwszy do testow miala po roku oni juz maja na start :P ciekawe jak to zrobili :D Ps. tez slyszalem ze aw ciezko cos idzie... lokalu juz nie maja i samochodow im nie chca dawac do testow...
|
|
ok to ja coś powiem !!! ludziom się wydaje , że AW to tylko jedna strona a z tego co wiem to jest grupa nie pamiętam jaka i posiadają sieć stron w necie nawet coś takiego jak www.autonowość.com.pl itd itd posiadają jeszcze inne strony i inne pierdoły , a testowanie aut heheh własnie dlatego padają te stronki inne, to trzeba mieć dobre chody aby w coś takiego się wkręcić mało tego strony muszą być naprawde git a to koszta żędu nawet do 3000zł za sztukę trzeba mieć grafików i innych ludzi którzy nie będą robili siary na stronie to są ogromne koszta następnym etapem panowie jest domena heheh im prostrza tym lepsza , ale z tego co wiem właśnie te nazwy co mogą cokolwiek zdziałać są pozajmowane i kosztują gromadę kasy. Ludziom się wydaje że jedną stronę postawią i zaraz wszyscy się na nich żucą heheh chłopaki mieli poprostu szczęście , że ktoś poważny pomugł im to wszystko zrealizować :) wiem o tym z własnego doświadczenia bo znam się z nimi ;) jest git ;)
|
|
za te "pomugl" powinno sie karcic ;P kolejny "lomzynski wynalazek": http://cartesting.pl/
|
|
jak tu się edytuje posty bo za szybko pisałem i byków parę strzeliłem :p jest git ;)
|
|
Ten cartesting to słyszałem ze stworzył były pracownik autowizji. Jesli to prawda to wychodowali sobie słabą (ale zawsze) konkurencje :-)
|
|
Widzę że ogi ogarniasz temat jako jedyny tu dotychczas MM2 Wydawnictwo internetowe - tak nazwa się grupa
|
|
w grupie tkwi sila ;P ale lolki z was
|
|
No dokładnie to jest wydawnictwo internetowe i oni tam sobie działają , co prawda trochę źle zrobili bo podjarali chłopaki Łomżyniaków tymi furami i dlatego konkurencja się utworzyła , która myśląc , że jak zrobią stronę to zaraz i im fury spadną z nieba , ale zapominają , że AW to firma a nie amatorska stronka ;) no i goście mają pojęcia o programistce i innych pierdołach i że mają kilka portali motoryzacyjnych i innych stron w ogóle nie związanych z motoryzacją , nawet strona sp10 jest ich dziełem. Trochę też żle zrobili z tymi naklejkami na furach i że tak się pokazywali na Łomży :p bo skusili wiele osób do tego aby robić konkurencję , dlatego ja jak bym miał coś takiego siedział bym z tym cicho , albo opuścił Łomżę bo tutaj wszyscy się znają :p heh Zresztą sami wiecie jaka tu jest mentalność jak komuś coś idzie i zaczyna drzeć kasę to zaraz obok niego powstanie 10 obiektów dodatkowych o tej samej branży ;) dlatego w Łomży nic nie idzie ;) jest git ;)
|
|
"no i goście mają pojęcia o programistce " kali chciec kali umiec :P
|
|
aha hehe : lowca_snow mam wrażenie że masz coś wspólnego z mm2 :p hehe a to że goście mają pojęcie o programistce to jasne no bo budują portale internetowe ;) a to nie łatwa sprawa no chyba ,że dla amatorów co podstawową web chcą zrobić to aby nie musieli bawić się html albo php to są oprogramowania z edytorem wizualnym ;) np. pagebreeze , ale w nim zrobisz podstawową stronkę ;) do strony takiej jak ma A-W to już wiadomo baza danych i inne pierdoły oraz język heh :) jest git ;)
|
|
@ogi oni mieli swego czasu programiste na etacie z tego co slyszalem ;P ale podobno wyemigrowal i ma sie calkiem dobrze
|
|
konkurencje? w internecie jest konkurencja nie w miescie:) przynajmniej mi sie tak wydaje;p
|
|
i tutaj też + bo kolega ma rację konkurencja jest największa w necie , ale tutaj idzie tylko i wyłącznie o to , że cała Łomża chce się zrobić testowa hhehehe a na pewno ten co wydaje samochody na coś takiego się nie zgodzi i zablokuje wszystko ;) po za tym , skoro już się bierzemy za motoryzację i tak pięknie opisujemy te samochody to warto też mieć jakąś wiedzę techniczą itd itd a nie tylko pisać o pierdołach ;) a co do informatyka to tak tak wiem , że mieli spoko koleś znam go , wyemigrował bo zarobki były małe ;) ale wiadomo nikt w Łomży kokosów nie na stuka heh :p aha i jeszcze do takiego biznesu warto by mieć porządny sprzęt mowa tu o aparacie ;) jest git ;)
|
|
Lomzyniak 85,wczoraj pisałeś ,że nie mają lokalu,a ja dziś u nich w biurze na Sienkiewicza byłem na kawie. Dziwne?
|
|
Aparat jest GIT :D - nie ma co ;p lowca_snow - czy nie jesteś M.W ? :P
|
|
no haha ja tez slyszalem o tym lokalu... wiec pewnie to prawda;)
|
|
ogi a o kim mowisz, ze wyemigrowal?
|
|
@paawel: nie ale znam goscia.
|
|
No wiesz "zagiel" nie mieli lokalu bo ich wyrzucili z kamienicy ale sobie widocznie juz znalezli :) tak samo z samochodami slyszalem ze pare autek rozbili i cos im nie chętnie daja kolejne... A to co Ogi pisze to swieta prawda :)
|
|
hmn , mniej więcej wiem, pamiętam,że kolega raz jeździł suv-em ,który miał logo AW na boku drzwi , lecz nie bardzo wiem ocb z tym .. lecz zazwyczaj na forum jest tak ; ktoś zakłada jakiś temat, pierwsza wypowiedź odnosi się do tematu , zupełnie nie ma z nim z wiązku lub lecą teksty typu " ty frajerze etc ." więc jakby to krótko ująć, zacznijcie używać mUsków! Czy się każdą chwilą bawić Aż do końca wierząc że Los inny mi pisany jest Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
|
|
Kolego "lomzyniak85" wes nie plotkuj jak stara baba bo nic wnoszą te twoje historyjki. Tak się składa że znam osobę która wynajmuje im lokal w kamienicy i nikt nigdy ich stamtąd nie wygonił i mają sie dobrze. Nie wiem jak tam jest u nich z tymi samochodami, ale pewne jest to że nie warto wierzyć w to co piszesz...
|
|
ajj panowie panowie a czy to aż tak ważne czy stracili lokal czy nie , czy mają fury czy nie ? w sumie to ich sprawa ! fury mają załatwione przez kogoś np. z rodziny gdzieś tam kto stoi wyżej rangą :p i tyle . A pogłosek o Auto Wizji to już nie raz było do groma heheh zazdrość zazdrość jeszcze ras zazdrość ! a ta osoba co wyemigrowała to taki spec od kompów co wcześniej pomagał AW. Teraz chłopak aktualnie w Wawie siedzi i ma się dużo lepiej jak w tej Łomży :)I następne sprostowanie :mówicie , że te stówek nie mają a wejście zobaczcie ile tych aut było :p hehe mi się wydaje , że w okresie gdzie Polską rządzi kryzys gosp... i to ,że przetestowali aż tyle fur po prostu osłabiło na ten czas dostępność do aut ;) Aha i to , że były uszkodzenia aut to prawda , ale co im do tego wiadomo że takiej fury nie dostaniesz bez pełnego pakietu ubezpieczeń ;) jest git ;)
|
|
aha i jak ktoś tam chce się wkręcić heheh bo już nie raz słyszałem takie teksty odnośnie AW to po pierwsze naucz się ******** dobrze pisać potem naucz się ******** dobrze fotki robić po to aby chały nie siać i bądź odpowiedzialny bo jedziesz wózkiem za kupę papy ;) oczywiście mowa tu o propozycji heh składajcie a nuż się zgodzą ja osobiście mam to w dup... mam swoją robotę ;) jest git ;)
|
|
ogi kim ty jestes? inicialy
|
|
Ogi jest ok
|
|
Łomżyniak85 szkoda mi Twojej matki,ile ono musiała zeżreć śniegu,żeby takiego bałwana urodzić,
|
|
"ury mają załatwione przez kogoś np. z rodziny gdzieś tam kto stoi wyżej rangą :p i tyle " EHEHHEHEHEH PROSZĘ CIĘ NIE POGRĄŻAJ SIĘ !! I NIE PISZ GŁUPOT
|
|
heh na pewno nie jestem z auto wizji ;) nie martwcie się , ale wiem że Auto Wizja na pewno czyta te teksty co tutaj są pisane ;) i nawet się wypowiada;) a ja to jestem skromny chłopak z Podlasia ;) i moje teksty które tutaj na forum nie są po to , aby bronić czy coś tam auto wizję tylko po prostu ja wiem jak to wszystko działa itd i mówię tym co tak strasznie chcą tylko i wyłącznie zdobyć te samochody , że to nie ma sensu tylko kasy się właduje heh mało tego pamiętajcie , że jak nie ma się pojęcia jak utrzymywać stronę czyli modyfikacje inne pierdoły to za administrację miesięcznie zabulisz , za grafika zabulisz za każdą podstawową sprawę zabulisz a to drogie usługi są ! i wiecie przede wszystkim to ma dać dochód bo lipa by była jak byście dostali samochód z 7 litrowym gadem pod maską bez wachy do niego a test to minimum 700 km przyjrzyjcie się pod opisami na AW heheh kasa płynie z portfela na maxa ;) jest git ;)
|
|
a to jest cała wasza auto wizja http://www.mm2.com.pl/ czyli już wiadomo , że to nie byle co ! jest git ;)
|
|
Paaweł to może wydasz nam jak to się robi ? hehehehhe ja tylko mówię o przypuszczeniach ;) jest git ;)
|
|
Paawel czy ja dobrze mysle kim ty jestes? :P
|
|
Ogi Raczej nie wydam - powiedzmy że sam nie wiem jak to się odbywa lowca-snow - heheh chyba dobrze myślisz nie wiem - jak masz jakiś kontakt do mnie to napisz
|
|
nie mam kontaktu
|
|
Paaweł heh ok jest git ;)
|
|
heheh no to nie wiadomo czy ja to ja - czy to nie ja :)
|
|
inicialy :P
|
|
Niech będzie że dobrze się domyślasz:D
|
|
i serio 26 lat?
|
|
Ja? heheh - to jednak chyba o kimś innym myślisz:P
|
|
w profilu masz wpisane 26 lat i tylko to mi nie pasuje :P
|
|
Hehehe co ty gadasz? nie widzę heheh - 22 :)
|
|
a cholera zajebalem sie to ilosc postow byla a nie wiek ;P hehee ;P a czym jezdzisz?
|
|
heheheheh - niczym nie jeżdżę heheh - jak zapytałeś czym jeżdżę to dumam że o innego Pawła ci chodzi - też mi znanego
|
|
juz wiem hehe ;P P.G.?
|
|
heheheheh - tak - detektywie - a ty?
|
|
Zagadujecie siebie jak pedały :-)
|
|
Zawsze to jakieś odbicie od pracy A pedał to mów do kogo innego
|
|
wlanie. ********** krowy doic
|
|
Temat jest o czymś innym niż zgadywanki typu "kim jesteś". Jak chcecie sobie pozgadywac to wejdzcie na zgadywanki.pl
|
|
Może nie w temacie, ale potrzebuję informacji. Gdzie kupię najtańsze odwiedziny na stronkę? Na allegro? Czy gdzieś prywatnie? Może też być w najlepszym stosunku ilości do ceny. Mianowicie chodzi mi o to, bym miał w **** odwiedzin na mojej stronce. Tematyka: Antykoncepcja.
|
|
a www.auto-strefa.pl panowie to grupa z Warszawy i koleś ma rodzinkę w Łomży dlatego czasem się pokaże ! oni współpracują z bmw więc małe sprostowanie jest ! ;) więc żadna to konkurencja na Łomży ;) jest git ;)
|
|
a www.autonowość.pl to servis informatyczny czy coś tam z siedzibą na Piłsudskiego się zrobił ;) a www.autonowosc.com.pl tą domenę wykupiła auto-wizja i zrobili stronę ! jest git ;)
|
|
a tak szczerze to te wszystkie stronki są do kitu nic konkretnego bo o głębszej motoryzacji to oni zielonego pojęcia nie mają ja jak mam coś chęć poczytać o furach to tylko www.autocentrum.pl jest git ;)
|
|
oj wez sie juz za robote piotrze :P
|
|
a co tu robić jak robota przed kompem :p hehehe a ja wyjaśniłem o co tutaj kaman z tymi pierdołami ;) jest git ;)
|
|
Ale śliczny ten Jaguarek co kolesie z AW nim śmigają.
|
|
Podnieca Cie to;) ? chwalisz sie czy zalisz;) ?
|
|
A jak kondonie myslisz?
|
|
wypraszam sobie kulturalny czlowieku;) aaa powiedz mi:) po ile macie fotele biurowe i biurka;) ?
|
|
farbe ze scian tez zabieracie;) ?
|
|
;) nie kłócić się hehhe a co do jaguara to hmmm dziwne , że go nie widziałem może na krótko mieli :/ w ogóle rzadko teraz jakieś bryczki widać kiedyś było ich dużo więcej :p jest git ;)
|
|
Ogi - widocznie za słabo po mieście się kręcisz heheh - nie no żartuje - praca może cię pochłonęła?
|
|
Ogi ty sie nam tlumacz kto to w logance na pace szalal po jantarze w weekend :P
|
|
lowca_snow - ty za dużo chyba wachy masz albo gazu - ze tak śmigasz "toldziem"
|
|
Paawel: sie ma routexa karte :P
|
|
heheheheh dobrze wiedzieć - odezwę się jak będę potrzebował wachy;p
|
|
A no co wy pickupa nie widzieliście :p bardzo fajne auto na faze i do wożenia piwa które ciągle chłodzi się powietrzem :p a toldziem czerwonym to też wiem kto gania :p Wo.... zrób błotnik :p napisał : Autor: Paaweł (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-09-09 14:04 Ogi - widocznie za słabo po mieście się kręcisz heheh - nie no żartuje - praca może cię pochłonęła? odp : Czasami się kręcę :p trochę zaszumieć w Łomży hehe a co do pracy to wiesz wciagający ten komputer hehehehehhe jest git ;)
|
|
Ogi - wiem wiem że wciągający - też w pracy przy nim ciągle siedzę ;p
|
|
paawel & ogi: i ja ;P wszyscy maja mambe :D tyryryry hehe ;]
|