czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy wszystko to jeden wielki spisek???

Witam chciałbym zapoznać sie z waszymi odczuciami na temat spisków jakie dokonuje sie w świecie a mianowicie interesuje mnie jeden z nich jakim mogłbybyc spisek na WTC. Zainteresowalem sie tym tematem po obejrzeniu programu w tv 4 Magdy Mołek w którym to własnie rozmawiała o spiskach. Dla chcących dowiedzieć sie szczegółów zapraszam na stronę: http://hotnews.pl/artwtc-1.html Polecam gorąco gdyż jest to strona warta uwagi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy wszystko to jeden wielki spisek???

Pytanie należy postawić nie czy był spisek ale kto za nim stał kto zyskiwał najwięcej komu zależało na wciągnieciu USA w wojne czy jakaś tajna organizacja rządowa, CIA , Mosad, może jakiś inny wywiad ? terroryści byli tylko marionetkami w tej grze. I załatw sobie film 911 - In Plane Site w googlach poszukaj.

http://www.lepszyswiat.home.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=212

te film o ktorym mowisz po polsku

Nie było (jak zwykle) żadnego spisku.
Za terrorystami stał Osama i kaska od Arabów, naftowych magnatów (antyamerykanów).
Na stronie o spiskach "hotnews itp." najbardziej podobało mi sie pytanie: "Skąd metaliczny pył na jeziorze?" :)
Odpowiadam: nie wiadomo skąd :)
Pozdro (The Truth Is Out There buahahaha)

Najzabawniejsze jest to, że za rodziną Osamy stała rodzina Bushów.
Przez ostatnie kilkadziesiąt lat!

A w ciągu tygodnia po zamknięciu lotnisk 11.09.2001 udało się wylecieć ze stanów ze specjalną zgodą instytucji bezpieczeństwa narodowego kilkudziesięciu osobom o nazwisku..... Osama! Nikomu więcej!

---
PGG

film ciekawy, i calkiem logiczne argumenty za....

Dlaczego nikt nie zginął z zatrudnionych tam 2000 obywateli ,,NARODU WYBRANEGO"? To był wtorek a nie szabas - więc jak to się stało? Kim był ten współczesny Mojżesz, lub jakie i czyje czynności go zastąpiły?

O ludzie....
A na moim trawniku są kręgi w zbożu, a "pod Łomżo so tunele".

A tak serio: to już się nie wtrącam, mój sceptycyzm rozwala ten post, a żyjemy przeca w wolnym kraju i każdy może myśleć co chce :) Ukłon w stronę polskiej edukacji :)

http://www.lepszyswiat.home.pl/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=22#Main

Nie ma bata, Pan Twardowski na kogucie pieprznął w Pentagon (Ring E). zawsze, gdy mowa jest o spisku, nasuwa mi sie takie oto pytanie: dlaczego STU ludzi wie więcej/lepiej/szybciej niż MILIARD ludzi (w tym naukowcy, politycy, policjanci, kosmonauci etc.)?
Skoro jest tak, jak na filmie 9/11, to czemu nie mówi sie o tym głośno? Cenzura :)
Skoro jest UFO, to czemu nie mówi sie o tym głośno? Cenzura :)
To samo dotyczy życia po życiu, tuneli pod Łomżą, duchów, wróżbitów, krasnoludków itp.

Ale jestem sceptyczny - bez obrazy chłopcy :)

Tunele pod Łomzą :)
i latajace krowy
Blądynka pozdrawia :)

Wierz we włsne możliwości a uczynisz cuda :D

Adamusku,
Zgodzę się z Tobą zwyjątkiem tego życia po życiu - zawsze bowiem wolałam nie poddawać w wątpliwość zjawisk tego rodzaju ze strachu, żeby to się nie stało moim udziałem, bo wtedy bym chyba zeszła na jaki zawałek, a tym samym dołączyła do szacownego grona duszków i zjawek :)
Pozdrawiam thrillerowo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org