niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fotoradar

Chciałby ostrzec kierowców, jadących w kierunku na KOLNO, że w miejscowości MAŁY PŁOCK od przyszłego tygodnia ma zostać uruchomiony gminny fotoradar. Drżyjcie piraci

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fotoradar

Będzie jeden czy tak jak w Łomży więcej? :))

Jeśli już powstał wątek w tematyce radarów...
W programie lokalnym w TVP2 około godz 18 sa czesto podawane informacje na jakiej ulicy bedzie stał fotoradar w miejscowościach takich jak Suwałki, Augustów czy B-stok. Nigdy nie słyszałem czegoś takiego o naszych szarych budkach dla ptaków. Czy w Łomży to jest scisle tajne czy tylko mi umyka?

róbmy swoje

Łomży nigdy nie podają!!! Większość radarów w Łomży ma swoje stałe miejsca więc po co podawać je.

Wiadomosci o fotoradarach mozna uslyszec codziennie w Radiu Bab. Nie wiem tylko, czy dotycza radarow w budkach, czy tych niecnych zasadzek zastawianych na nas przez straz miejska. Te pojawiaja sie w roznych najmniej spodziewanych miejscach naszego miastka. Ciekawe, czyje konto zasilaja wplywy z mandatow.
Jadowicie pozdrawiam panow zza krzaka z kamerka na trojnogu.

Wiecie co , to wielka ściema, w tym Bab , przez caly dzien sluchalem z ciekawosci , i rano gośc mowił o dwuch miejscach , w poludnie drugi mowil juz ze w innych miejscach stoi a wieczorem jakas pacjentka ze w innych miejscach , walą ściemę że aż głowa boli , , żeby sie ludzie nie czepiali to dodaje że noga z gazu także w innych miejscach , bo pojecia nie maja gdzie radary sa , wiec nie wierzcie w to co tam gadaja

Najczęściej podawane ulice to Sikorskiego, Zawadzka i ........ Zjazd. O ile na dwóch pierwszych stoją fotografy o tyle na ul. Zjazd nie widziałem NIGDY a jeżdzę tamtędy b. często. To raz. A dwa mam w samochodzie CB radio i przecież bym słyszał "jak tam wylocik z Łomży na Grajewo".

ale w Łomzy sa tez 2 przenosne radary wiec wiecie nei zawsze mozna trafic :) pozdro

"Zmotywowani by walczyc,zdolni by wygrywac..."Najwierniejsi fanatycy ŁKS
1928-2005

To ile niby tych fotoradarów w Łomży jest?

te zdjecia z radarow wcale nie sa kolorowe jak mowia w radiu bab. Pytalem specjalnie policjanta ktory mnie wczoraj kontrolowal!!!!!!!!!!!!!!!!

sura - masz CB? ;)

Może masz też schematy gruszek (;)) do Alana18 i Onwy Turbo? Z chęcią bym naprawił...

wg radia bab o 16.00 radar byl na Legionow i Zjazd, a o 17.00 podano "dzis radary na Al legionow i Zawadzkiej" :)

No no, co do ulicy zjazd to fotoradar tam czesto stoi, info z CB naprzeciwko WORD, za slupem, sprawdzone. Sura wylocik na Grajewo nie zawsze jest czysty :), i love CB.

Kupują fotoradar , bo ich wioska ma być ważniejsza od innych wiosek i bardziej znana. Ciekawe co na to rolnicy , jak wydawane są ich pieniądze. Lepiej internet do użytku publicznego by założyli.

Dobra:

"Brek!
Ogólny 4lomza, kto z was ma moze schemat do gruszek Onwy Turbo / Alana 18. ;)"

break - tj przerwanie czegos, przerwa

Ano.

a w tzw "slangu" CB radiowców, wtrącenie się do rozmowy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org