Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
House Diverse itp... |
cześć jestem tu nowy więc nie wiem czy dobrze trafiłem ale myślę że tak. a więc chodzi mi o sklepy House Diverse itp może być też jakiś Cropp (coś w podobnych stylach) czy są takie w łomży i w którym miejscu... jestem z zambrowa i u nas niestety takich sklepów nie ma... i właśnie chciałbym się wybrać do łomży na małe zakupki w takowych sklepach... proszę o odpowiedź czy są takie sklepy "u was" i jak są to gdzie dokładniej... z góry dziękuję i pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: House Diverse itp... |
na polowej masz KFC :P
|
|
na długiej masz diverse. cropp jest na legionów. a house chyba tez gdzies na długiej Nawet przy najlepszej taktyce decyduje odwaga
|
|
Cropp masz nidaleko ronda z którego zjeżdża się na ul. zjazd.
|
|
długa to tam przy rondzie?? tzn w tym ciągu sklepu puma itp...?? czy tam co teraz jest deptak?
|
|
Diverse przy ul. Długiej, co ją teraz nam remontowali. Cropp jest zaraz przy tym dużym rondzie, obok niego chyba rzeczywiście Puma. A House kiedyś był w centrum 4+, ale nie wiem czy dalej tam jest. Te centrum jest na przeciwko dworca PKS. Pozdrawiam!
|
|
wielkie dzięki kolego...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |