Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kilogram mąki za 1500 zł |
Zachcialo sie paserstwa to teraz nieh sie bujajo z maka Dobrze wiedzieli ze za taka cene mozna kupic tylko towary kradzione, chcieli byc sprytni to teraz majo jedyny prawdziwy jasio :}
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kilogram mąki za 1500 zł |
dokładnie ! chcieli kupić kradzione, to ich okradli
|
|
Oj juz tam...a moze wypadlo to przy transporcie ? :D Przyjdzie czas ...
|
|
mam do sprzedania kilogram pszennej, 1000zl kilogram ziemniaczanej za 900zl , 2 kg cukru dorzucę za 500zł , ale dali sie zrobić w balona , numer stary jak świat , nie sadziłem ze w łomzy sa takie leszcze :):):)
|
|
jakim trzeba byc dauwnem zeby tak sie dac naciac
|
|
zaczepili mnie tez na woziwodzkiej w piatek. pytali, gdzie sprzedac. tlumaczylem im po ingliszu jak dojechac do sympatii. ale i tak chcieli mi to opylic. mowili, ze sa na wakacjach i sie splukali w kasynie. mieli dwa iphony, panasonica aparat i kamere. nie bylem zainteresowany to pojechali. bordowy fiat, rejestracja WZ costam costam, nie pamietam. swoja droga, sympatyczni goscie.... :]
|
|
nie karzdy tak glupi jak widac. WZ hmmm okolice ozarowa mazowieckiego. rodzinne strony pershinga :} jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Mało widzieliście to akurat średni przekręt - niewielka suma i średnio skomplikowany numer ;-) Ale ludzi naiwnych faktycznie jest masa, od dobrodusznych którzy dają dla "dzieci" a w zamian otrzymują jakiś syf za 50gr po religijnych którzy przy okazji odwiedzin św. miejsca są wkręcani w np. pościel za 6 tys wartą na rynku max 200pln. Takie czasy ....niestety !!!
|
|
trzeba byc kompeltnym idioto zeby nie sprawdzic jeszcze raz co sie kupilo. jak leszcze sie dali sie wrobic to niech sobie teraz to make w ramke oprawia i na scianie zawiesza:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |