Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kamerka nad klatko czyli walka z ,,Blokersami" |
No wlasnie przed chwilo przezylem szok wracam ze sklepu, i widze na dzwiach klatki wielki napis KLATKA MONITOROWANA. Paczatkowo myslalem ze to jakis wyglup ale gdy sie przyjrzalem dokladnie zobaczylem ze seryjnie wisi nademno kamera. Heheh jak sie pozniej dowiedzialem jeden z sasadow walnol se monitorig i teraz pilnym okie obserwuje kto z kim jaki i po co i na co przebywa przy klatce schodowej. Widzialem juz kamerki na blokach ale nad klatko to chyba pionierski wyczyn. Jak sie domyslam spowodowane to bylo przez ludzi z naszego osidla ktorzy gromadzili sie w tej miejscowce na fajeczka i browarka okupjac to miejsce do poznych godzin nocnych. Nie wiem dla mnie to jest z lekka smieszne ze mamy u nas w klatce Wilekiego Brata a czy to wypali i kamerka zostanie na swoim miejscu zobaczmy. A tak wogle to chcialbym sie zapytac czy sisiad od tak sobie moze omonitorowac klatke? Heheh pozdro dla Wielkiego Brata
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kamerka nad klatko czyli walka z ,,Blokersami" |
Niedlugo to całą Łomże będą monitoringować
|
|
Napewno na południu mieszkasz bo tam są monitoringi
|
|
no na poludniu ale wiecie na bloku rozumiem ale na klatke i na wlasno reke bez zgody lokatorow?
|
|
Świetny pomysł, chociaż wątpie czy legalny. Może powinny się tym zainteresować władze spółdzielni, skoro mieszkańcy za własne pieniądze montują kamery, widać że są one potrzebne. Ps.Greatest_DeMoN napisz jakie są efekty tego "monitoringu"
|
|
no wlasnie mnie zdziwilo jak wyszedlem na zewnatrz ze nei zobaczylem zadnych z znajomych stojacych pod klatko bo tak to wieczorkiem do 22 byla norma w wakacjie to nawet do 2 czy 3 rano :) a dzis przeniesli sie o pare klatek dalej
|
|
Yo kurde typek dal ognia moze to pulapka na pancury ;] szef
|
|
Bardzo dobrze - powinien dostać nagrodę! Młodzi do książek a nie przed klatkę.
|
|
Tak, ale jak matołki nie będą stały przed klatką, to gdzie pójdą?
|
|
Do piwnic! W każdym bloku wydzielić jedno pomieszczenie w piwnicy dla cymbałów i niech tam wieczorami rozwijają swój intelekt. Nie wiem tylko, czy w owych pomieszczeniach montować muszle klozetowe czy wystarczy sama dziura w podłodze.
|
|
Wiecie ja mieszkam na połódniu sa kamerki ale nie ma zadnych zeby centralnie na klatke a to sie mówi tylko tak ze nie bedzie gdzie isc ale tak naprawde jest nie ma gdzie isc !! A zeby uzyskac siłownie czy wuzkownie to naprawde trzeba sie natrudzic i wystarczy jeden przypał i już trZeba klucze oddac wiec wiecie to nie jest tak łatwo....CHWDP...!!! "Zmotywowani by walczyc,zdolni by wygrywac..."Najwierniejsi fanatycy ŁKS 1928-2005
|
|
A może CHWDSM?
|
|
Popatrz tam, w róg pokoju :) Widzę Ciebie :] buhahahaha :D _______________________________________________________________________ Wierz we włsne możliwości a uczynisz cuda :D
|
|
a moge wiedziec w ktorym bloku ta kamerka jest?
|
|
why no, Rycerska 10 :)
|
|
niedaleko mnie :)
|
|
Ty Greatest a kto to założył? pewnie ANDREW co??? a Ty kto jesteś ?? sam sieprzenieś do piwnicy matole pzdr MoRdA Bo GuMa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |