Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wynajęcie klubu, pubu, sali |
Witam. mam pytanie a zarazem prośbę do użytkowników. mianowicie proszę (jeżeli jest ktoś zorientowany) ile kosztuje wynajęcie na noc w piątek lub sobotę takich klubów (pubów) jak: -Rzymianka -Pub 9-ka -Pub 15-stka -7kier -Amnesia tak jak wyżej napisałem proszę o CENĘ i na ile osób jest dana sala. jeżeli znacie jeszcze jakieś inne CIEKAWE sale do wynajęcia, w stosunkowo przystępnych cenach, piszcie swoje propozycje. z góry wielkie dzięki za pomoc. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wynajęcie klubu, pubu, sali |
najlepiej jak sam się zorientujesz bo tutaj każdy poda Ci inną wersję itp, nie ma to jak samemu się udać i ustalić ceny oraz warunki wynajmu ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Jak kolega wyżej , lecz uważam iż wynajem sali etc w takie dni jak piątek czy sobota nie będzie tani, wtedy przecież jest najwyższy % odwiedzających także i zarobki wieczoru są nie małe, przy wynajęciu , właściciel oczywiśćie będzie chciał zarobić więcej . Czy się każdą chwilą bawić Aż do końca wierząc że Los inny mi pisany jest Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
|
|
Wątpię żeby gdzie kolwiek na weekend wynajęli bo im się nie opłaca. wiem ze w rzymiance na pewno w piątki i soboty nie wynajmują. a w pozostałe dni jak dobrze pamiętam sala z DJ 1000zł.
|
|
Jest ciekawa sala do wynajęcia na forcie drugim w Piątnicy na stronie www.twierdzalomza.pl znajdziesz kontakt
|
|
Najlepszy jest zajazd Ryś
|
|
pub9-ka@wp.pl, odpowiem chetnie na twoje pytania.
|
|
na rysiuy zbankrutujesz kolego wiec nawet nie biez tej opcji pod uwage Łomża leży na Mazowszu !
|
|
czekam na dalsze informacje. jeżeli ktoś ma informacje na ten temat to proszę piszcie!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |