sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SUPERPOLICJANCI

Policjant w ostatniej chwili zdążył odskoczyć i oddać w kierunku opon poloneza sześć strzałów z broni palnej – podkreśla podkom. Kamil Tomaszczuk z zespołu prasowego KWP w Białymstoku. - Desperat nie dawał za wygraną i próbował rozjechać kolejnego funkcjonariusza. Ten również odskoczył i dwukrotnie strzelił w przednie opony.

SZYBCY SĄ....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SUPERPOLICJANCI

zle ci?

To brednie, musieli się jakoś wytłumaczyć czemu użyli broni.

"nie dotyczy" Sam bredzisz! koleś jechał po pijaku bez prawa jazdy. Był już karany za takie wykroczenie. Uciekał... Co ci jeszcze tłumaczyć, 2+2=4. Jego szczęście że nie dostał w łeb, a nasze że nie spowodował wypadku.

Racja ,bo gdyby przejechał np.dziecko to by każdy go chciał zlińczować,ale z tym strzelaniem to wstyd powinien wystarczyc jeden strzał no góra dwa ,hehehehehe.....

Co by policjanci nie powiedzieli to i tak mają rację.......-życia nie znacie

Z góry zaznaczam że nikogo tu nie bronię ale załóżmy że było inaczej niż podaje policja to gościu(pijany kierowca)nie ma praktycznie żadnej linii obrony.

pomyślcie sobie co mógł zrobić taki pijany kierowca , jakie on stwarza zagrożenie , co stałoby się jeżeli by rozjechał jednego z nich???pewnie niektórzy cieszyli by sie ze jednego psa mniej , ale dzięki psom ten palant nie kontynuował jazdy dalej , poczytajcie

http://januszwojciechowski.blog.onet.pl/Pijany-kierowca-zabil-trzech-b,2,ID390251431,n

nie dotyczy idź do rodziny zamordowanych chłopców i zapytaj się czy policja powinna strzelać do pijanych i uciekających kierowców ?

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080914/POWIAT0104/879642199

http://www.tvn24.pl/12690,1588946,0,1,pijany-kierowca-zabil-rowerzystke,wiadomosc.html

to tylko kilka przykładów do czego sa zdolni kierowcy mordercy bo inaczej nie można nazwać człowieka który siada po pijaku za kierownice ,
mam nadzieje ze dostał porządny wpierdol na dołku

powinni go jeszcze przekopac i powiedzieć ze stawiał opór

co tu sie cisnieniowac:)od tego jest policja ten debil nie zatrzymal sie do kontroli nastepnie jechal pijany dalej nie stosowal sie do zakazu sadowego prowadzenia pojazdow za te samo przestepstwo dalej nie wiedomo jak bylo z policja ale jesli strzelali to mieli podstawe bo inaczej by nie strzelali i taka jest prawda...zastanowcie sie co niektorzy co by bylo zeby potracil kogos z twojej rorziny tez bys pisal ze p[olicja strzelala i broni wlasnej du...bus wtedy jeden z drugim pisal gdzie policja byla jak potracil kogos z mojej rodziny....wiec co tu dyskutowac dorze ze zatrzymali takiego i ze teraz odpowie za to i to podwojnie jako recydywa cieszy mnie to...:)

vivera
Z doświadczenia -pewnie i tak było................

jak bylo wiedza to policjanci i swiadkowie poscigu bo raczej gosc nic nie pamieta na szczescie nic sie nikomu nie stalo..

Jak go dobrze przekopali to pamięta.....

sluchaj kolego policja za frajer nie bije a tym bardziej nie kopie....

lub popamięta....

Słuchaj kolego w bajki wierzysz bo ja nie....

kopie zastanow sie ale co tu gadac to nie o to chodzi jak dostal to sam bym dolaczyl do tego bo w takim stanie i z zakazem jeszcze sie nie wsiada za kolko...co bys powiedzial jak by cos sie stalo twojej rodzinie w podobnym przypadku bys sam pewnie chcial pare groszy dolozyc i jeszcze bys sie cieszyl zeby policja mu wpiep.....zgadza sie?

Nie ma bata z 3-lata dostanie. „za złamanie sądowego zakazu prowadzenia pojazdów, to przestępstwo 244 kk. zagrożone karą pozbawienia wolności do lat 3.” A nawet więcej za jazdę na rauszu i zagrożenie życia policjantów. Na pewno odwieszą mu zawiasy i dołożą do wyroku.

Ale to nie ważne ,ważne ze wszyscy wyszli cało z tego zdarzenia....

ale tak mowie a czy dostal to tylko policjanci wiedza i on sam i tego z siebie nie zdejmie z drugiej strony jak dostal to dobrze mowie sam bym sie do tego dolozyl:)

hahahahahahahahah ale sie tu spociliscie wszyscy mocno, patrze sama smietanka społeczniaków na tym forum.założyłem ten temat dla zwały ze pies odskoczył w ostatniej chwili ale w locie jeszcze strzelił 6 razy normalnie jak NEO w MATRIXIE.(a najlepszy jest nade mną ,widac ze pała heheh)

@ZlomEK@
Kolego jak przeczytasz uważnie to zauważysz że ja tego pana" kierowcy "nie pochwalam,tylko nie wierzę w to że policja nikogo nie bije za" frajer",bo znam kilka przykładów że jest inaczej.....

kolego wez se piwko teraz i ogladaj mecz bo jest dobry:)ja juz po jednym...najwazniejsze ze to tak sie skonczylo a nie inaczej..

tylko zastanawiam sie nad tym drugim "funkcjonariuszem" co strzelił 2 razy w "przednie opony" ,czy odskakujac sztrzelił najpierw w lewą a puźniej w prawą czy odwrotnie :D

jonybe 20
a co to jest społeczniak????????chyba dobrze znasz te określenie...

do jonybe20 zna sie troche przepisow i zycia a pala nie jestem i nigdy nie bede nie z moim zyciem:)

jonybe20-czy to wazne:)wazne ze odskoczyl i zdarzyl strzelic a jak mu to wyszlo to zagadaka dla innych:)

Racja jest taka:
Ryba żywi się rybą człowiek człowiekiem :)

do pkgryf czy jakos tak.znam to okreslenie bardzo dobrze a okreslam nim takich kasztanów podobnych do ciebie którzy dużo widza bo nie maja innego zajecia po za patrzeniem przez okno i sie udzielaja.a ty duzo słyszałes mało widziałes <no chyba ze tez czesto w oknie siedzisz, jak chłopaki pala jointy na ławce to ty w tym oknie sie slinisz , albo mówisz: mamo , mamo patrz co oni robią!!!!>heheh

do jonybeee czy jakos tam to ty założyłeś ten temat tzn.że ty się wszystkim interesujesz ,i po co je zakładasz ? po to zeby ludzi obrazac,INTELIGENCJI 'ŻOŁĘDZIU"

założyłem go po to żeby było weselej ale społeczniaki maja hujowe poczucie humoru i zaden z was nie załapał o co chodzi.wiec opuszczam wasze doborowe towarzycho i ide z psem na spacer.a ty pkgryfie inteligenci "kasztanie" kładź sie spac bo jutro do przedszkola nie wstaniesz.papa

Idz,idz poobcinaj zebyś mial co pisac w następnym temacie.........

Heh tak to pały, społeczniaki, psy i frajerzy, a później biedny jonybe20 dzwoni i " Halo! Straż pożarna ?? Ukradli mi samochód".... żal..... aż w dupie ściska takie wypociny

heheheh W dupie sciska powiadasz....to pewnie od tych siurakow na komendzie obronco społeczniaków, zmien nick bo ci nie pasuje i nie gniewaj sie ze nie jestes jak NEO ,musisz czesciej latac na strzelnice to tez tak bedziesz umiał.nie spełniony SUPERPOLICJANCIE

Wlasciwa tragedia to to ze czlowieka chorego wpieprza sie do paki zamiast go leczyc. Alkoholizm to choroba.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Kulkę w łeb na miejscu. Bo może kogoś rozjechać.
http://www.youtube.com/watch?v=nYkp74v0cww

Autor: jankes (---.hsd1.il.comcast.net)
Data: 14-09-09 03:34

Wlasciwa tragedia to to ze czlowieka chorego wpieprza sie do paki zamiast go leczyc. Alkoholizm to choroba.

Ale nie sądzisz że to choroba "na własne życzenie"? Uzależnienie od papierosów to też choroba. Wiekszość z tych którym proponuje się terapie - nie chce się leczyć. Wolny wybór.

Autor: jankes
"Wlasciwa tragedia to to ze czlowieka chorego wpieprza sie do paki zamiast go leczyc. Alkoholizm to choroba."

Jak pójdzie pierdziec w pasiaki na kilka lat to terapie bedzie miał konkretną :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org