Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
telefon |
Witam, kończy mi się umowa na telefon do 20 września mam czas na przedłużenie umowy, rzecz w tym że dotychczasowy telefon sprawuje się dobrze i jestem z niego zadowolony, wiec jest możliwość ustawienia się ze mną i jestem w stanie sprzedać telefon jaki ktoś sobie wybierze. Tel. jest w sieci era. Pozdrawiam kontakt: longman100@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: telefon |
ogloszenia to nie na forum
|
|
co na forum, po co się podprówasz. Na ogłoszeniach masz limit liter, więc nie zmieściłoby mu się, a po drugie na forum zagląda więcej ludzi niż na ogłoszenia i jeżeli cię to nie interesuje to po co się udzielasz napinaczu. Longman powodzenia :) Życie to nie je bajka, nie podrapie cie po jajkach
|
|
myślisz że 160 znaków wystarczyło by, bo mi nie.
|
|
to zmiencie nazwe na forum-ogloszeniowe
|
|
Przecież nie musisz brać nowego telefonu, po prostu przedłużasz umowę na nowych warunkach i masz więcej minut w abonamencie itp, nowego brać się nie opłaca.
|
|
fanka bocianka: wiem że nie muszę, czy z telefonem czy bez to minuty te same zostały zaproponowane po prostu jeżeli ktoś chce może mieć nowy telefon taniej niż miał by go sobie nabyć w inny sposób.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |