Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zakończenie sezonu motocyklowego. |
Ma ktoś już jakiekolwiek informacje na temat zakończenia sezonu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zakończenie sezonu motocyklowego. |
Przejdz sie do MaxBike na legionow moze podadza ci jakas informacje
|
|
w Ostrołęce bodajże jest 26 września.... w Białym też kroi się coś chyba 26 a u nas jak na razie cicho... http://www.motopodlasie.forumowisko.net/portal.php ... rok temu w Białym było kozacko chociaż u nas tez było super zakończenie... myślę że jak by co trzeba lecieć tu i tam :) ;)
|
|
Z tego co mi wiadomo to u nas będzie 3 pażdziernika takie są przymiarki .
|
|
wkońcu bezmózgi na motorach przestaną jeżdzić , mieliśmy przykłąd przedwczoraj na giełczyńskiej , 3 imbecyli po 150 km/h po miescie se jeżdzą , kretyni zastanówcie sie 500 razy zanim wsiądziecie na te swoje motorynki !!!!!
|
|
A ja myślę że będzie 19 albo 26 po co roku tak w tych terminach sie odbywało ;) ___________________________________________________________ Eat, Sleep, Stunt Połączyła nas jedna pasja, w ch*j styli
|
|
fruzia japa tam lamusie
|
|
fruzia opanuj emocje... gdzieś ty w mieście widziała kogoś lecącego 150 km/h? żeby ten na Giełczyńskiej z taką prędkością gnał to z rowerzysty by raczej nic nie zostało... Zastanów się co za brednie piszesz :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
fruzia chyba zazdrość przez ciebie przemawia i na dodatek masz radar w oczach i pewnie niedługo bedziesz pisać że się pomyliłaś bo jechał 300 :D w dodatku na kole .... a ogólnie zakończenie sezonu nie sprawia że ludzie przestają jeździć.... jak będzie ciepło to i cały rok można latać :) ;)
|
|
Dobry pomysł - cały rok i jaka selekcja.
|
|
popatrzcie sie na kamikadze z osobowek co wyczyniaja na trasie no chyba ze nie wyjezdzacie po za miasto, napisze tylko tyle sa debile w osobowkach i na "hulajnogach" ale nie wszystkich mozna wrzucac do jednego wora, motocyklista a osoba posiadajca i jezdzaca motorem to nie to samo jakby sie moglo wydawac, pease:)
|
|
Troche nie na temat, ale jesli juz o tym mowa: Ja nie mam motoru, nie jezdze motorem i jakos mnie to nie kreci. Widze co sie dzieje na ulicach miasta i nie tylko i faktycznie niektorzy widza na legionow tor wyscigowy a niektorzy nie, ale jak ktos madry wczesniej napisal ze nie mozna wrzucac wszystkich do jednego worka. Ja np z perspektywy kierowcy widze jakie glupoty robia piesi, a z perspektywy pieszego widze jakie glupoty popelniaja kierowcy, czyli tak naprawde jesli oczerniamy kogos to tak jakbysmy sami siebie oczerniali bo na co dzien jestesmy i kierowcami i pieszymi i podrozujemy roznymi pojazdami...
|
|
Kończcie ten sezon jak najprędzej! Dość już qrfa poyebów na wyjącach złomach szalejących po osiedlach i ulicach.
|
|
Sezon może być i zakończony... Ale nikt nie broni nam dalszego jeżdżenia ;) 3 października nieoficjalnie jest zakończenie :)) ___________________________________________________________ Eat, Sleep, Stunt Połączyła nas jedna pasja, w ch*j styli
|
|
3 października :) godz 10:00 stary rynek !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |