wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zakończenie sezonu motocyklowego.

Ma ktoś już jakiekolwiek informacje na temat zakończenia sezonu?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zakończenie sezonu motocyklowego.

Przejdz sie do MaxBike na legionow moze podadza ci jakas informacje

w Ostrołęce bodajże jest 26 września.... w Białym też kroi się coś chyba 26 a u nas jak na razie cicho...
http://www.motopodlasie.forumowisko.net/portal.php

... rok temu w Białym było kozacko chociaż u nas tez było super zakończenie... myślę że jak by co trzeba lecieć tu i tam :)

;)

Z tego co mi wiadomo to u nas będzie 3 pażdziernika takie są przymiarki .

wkońcu bezmózgi na motorach przestaną jeżdzić , mieliśmy przykłąd przedwczoraj na giełczyńskiej , 3 imbecyli po 150 km/h po miescie se jeżdzą , kretyni zastanówcie sie 500 razy zanim wsiądziecie na te swoje motorynki !!!!!

A ja myślę że będzie 19 albo 26 po co roku tak w tych terminach sie odbywało ;)

Eat, Sleep, Stunt

Połączyła nas jedna pasja, w ch*j styli

fruzia japa tam lamusie

fruzia opanuj emocje... gdzieś ty w mieście widziała kogoś lecącego 150 km/h? żeby ten na Giełczyńskiej z taką prędkością gnał to z rowerzysty by raczej nic nie zostało... Zastanów się co za brednie piszesz :)

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

fruzia chyba zazdrość przez ciebie przemawia i na dodatek masz radar w oczach i pewnie niedługo bedziesz pisać że się pomyliłaś bo jechał 300 :D w dodatku na kole .... a ogólnie zakończenie sezonu nie sprawia że ludzie przestają jeździć.... jak będzie ciepło to i cały rok można latać :)

;)

Dobry pomysł - cały rok i jaka selekcja.

popatrzcie sie na kamikadze z osobowek co wyczyniaja na trasie no chyba ze nie wyjezdzacie po za miasto, napisze tylko tyle sa debile w osobowkach i na "hulajnogach" ale nie wszystkich mozna wrzucac do jednego wora, motocyklista a osoba posiadajca i jezdzaca motorem to nie to samo jakby sie moglo wydawac, pease:)

Troche nie na temat, ale jesli juz o tym mowa: Ja nie mam motoru, nie jezdze motorem i jakos mnie to nie kreci. Widze co sie dzieje na ulicach miasta i nie tylko i faktycznie niektorzy widza na legionow tor wyscigowy a niektorzy nie, ale jak ktos madry wczesniej napisal ze nie mozna wrzucac wszystkich do jednego worka. Ja np z perspektywy kierowcy widze jakie glupoty robia piesi, a z perspektywy pieszego widze jakie glupoty popelniaja kierowcy, czyli tak naprawde jesli oczerniamy kogos to tak jakbysmy sami siebie oczerniali bo na co dzien jestesmy i kierowcami i pieszymi i podrozujemy roznymi pojazdami...

Kończcie ten sezon jak najprędzej! Dość już qrfa poyebów na wyjącach złomach szalejących po osiedlach i ulicach.

Sezon może być i zakończony... Ale nikt nie broni nam dalszego jeżdżenia ;)
3 października nieoficjalnie jest zakończenie :))

Eat, Sleep, Stunt

Połączyła nas jedna pasja, w ch*j styli

3 października :) godz 10:00 stary rynek !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org