środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
LEO

Co oni chca od Benhakjejrejejera ? Chocby Hitler byl ich trenerem to z gowna bata nie ukrecisz... krzynowek ? lubie go spoko koles ale niech juz odpusci sobie gre w reprezentacji.... lewandowiak mariusz ? wypieczki na mordzie .... i pilka sie od niego odbija nie gorzej jak od rasiaka swego czasu... powinni zamiesc 90% zawodnikow i postawic kompletnie nowych.... Leo i tak osiagnal maximum co z tym gownem sie dalo.... zenada wstyd itd itp... jak ktos twierdzi inaczej niech sie szybko powiesi bo niechce mi sie z nim gadac. NIC ale to NIC NIC nie da trener skoro zawodnicy sie do niczego nie nadaja... na zachodzie mieli nasze "orliki" 50 lat temu i stad sie wzieli zawodnicy... u nas dopiero teraz sa orliki i za 20 lat mozemy liczyc na dobrych mlodych zawodnikow a do tego czasu nasi zawodnicy niech na pilke nozna spogladaja z fotela w salonie przy piwku. tyle w temacie... Dziekuje dobranoc PS. Grzenio Lato niech juz sie powiesi podstarzaly pedal ... i reszta pseudo dzialaczy PZPN.. Tfu !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: LEO

z gówna bata nie ukręcisz

...jakie to prawdziwe :)

AMEN

Święta racja Leo zrobił co mógł.

Dzieki Leo za awans na Euro 08 i za 10:0 z San Marino.
Nikt mu tego nie odbierze.
Ale od kilku miesięcy Leo jest już myślami w Rotterdamie więc chyba czas się rozstać.

Nie rozumiem braku krytyki tego trenera, prawda jest taka że on na zawodników przestał juz dzialać, nie ma tego respektu i zaufania co wcześniej i jak to się mówi zawodnicy już od dawna nie mają ochoty iść za trenerem w ogień... Teksty typu z gowna bata nie ukręcisz sa typowe dla tej mentalności polskiej, ale co maja powiedzieć Czesi, albo Portugalczycy...?

Przegrali bo się nie nadają na takie imprezy.Lepiej jak teraz dali dupy ,a nie jak ostatnio co mistrzostwa wielkie ambicje na wyjście z grupy, a efektów nie było tylko śmiech.
Tu problem leży w PZPNie rządzącym przez towarzystwo wzajemnej adoracji.Jakieś Leśne Bolki kręcą siano na tym syfie.Większość Bolków to promotorzy by tylko wybić swoich piłkarzyków ,aby zarobić.Nigdy nie będzie dobrze dopuki rządzić będą stare komuchy.
Dlaczego nie ma nas w LM?PE? bo w większości ambicje naszych kopaczy kończą się na nowych kontraktach po udanym sezonie.Jak ktoś kiedyś napisał "u nas piłkarze grają tylko do pierwszego mercedesa".
Wiem ,że w Polsce to 90% kibiców z patriotycznym podejściem ,ale tu się tak nie da.Skończmy z tym fanatyzmem.Nie ma co płakać tylko się śmiać.Bo to jak zagrali te eliminacje to powód do śmiechu,a nie do płaczu.

Pozdrawiam.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

do k,,,,y nędzy kto te gówno wybiera i wystawia do gry

Wczorajszy mecz naszej reprezentacji to totalna porazka!!! Ja osobiscie uwazam ze LEO Beenhaker nie jest winny i nie slusznie zostaje zwolniony, czy On ma biegac za swoich podopiecznych??? bo wczoraj to oni biegali, poruszali sie jak muchy w miodzie. Calkowita wina w naszych a nie w trenerze.... A Majewski bedzie lepszy? wielce w to watpie!!!! jesli nasi sie nie zmobilizuja to tu nawet pan Lato nie pomoze!!!!

Pozdrawiam wszystkich kibicow

Tak Leo jest winny bo :
1.Wystawia zawodników którzy grzeją ławę,mecz oglądają z trybun lub nie mają klubu.

2.Wystawia skład z jednym napastnikiem

3.Nie szuka w Polskiej lidze nowych twarzy tylko skupia się na Feyenordzie.

4.Korzysta z zawodników którzy już w 2002r w Korei się skompromitowali.

Przecież Lewandowski,Krzynówek czy Żewłakow to patałachy 1 kategorii.
Błaszczykowski gwiazda miał w Liverpoolu już grać beueheh
Smolarek i Brożek snajperzy...

Jakże to jest ciągle aktualne: http://www.youtube.com/watch?v=bbIxHAb-oXk

"Staramy się, cały czas do przodu..."

Dokładnie, lepiej grać 4-4-2 i oddawać wcześniej strzały na bramkie niż 67 minuta ( nie liczę pseudo strzałów). Gra z jednym napastnikiem równa się żal, gdy remis nas nie użądza, to po co tak się cofać? Zamiast Boruca wpuścić Kuszczaka, Obraniaka bardziej w atak, wycofać Rogera z repry oraz Brożka, poszukać nowych twarzy z polskimi paszportami, a nie ściągać jakiś rumunów i załatwiać im obywatelstwo, bo ich pradziad był polakiem.

Łomża, Łomża, Łomża . . .

ktoś tu powtarza za opiniami z gazet, więcej własnej spostrzegawczości...
Prawda jest taka że grali najlepsi Polscy gracze, w lidze gra miernota co pokazały puchary gdzie taka wisła odpada z jakimś łotewskim zespołem na poziomie okręgówki, więc o czym my mówimy. Ale kwestia jest tego typu że benhaker nie ma już powazania i autorytetu u piłkarzy od dość dawna i ten trener nie był w stanie wykrzesać z nich woli walki, bo myślę że duże znaczenie miała tu mentalność i nastawienie zawodników.

to co zrobił Lato to porażka i chamstwo zwykłe. Niestety Leo chyba odejdzie, chociaż uważam, że jest najlepszym trenerem polskiej reprezentacji. Oby na jego stanowisko nie przyszedł jakiś Polak, bo znowu zacznie się kumoterstwo. Szkoda...

"Gdyby nie Internet to bym nie wiedział, że tylu idiotów jest na świecie" S.Lem

nie ma wynikow, nie ma leo. Tylko pozostaje pytanie kim te wyniki zrobic??
Kasperczak nowym trenerem moim zdaniem, ale pewnie zostanie nim Majewski... i bedzie tak jak za leo ;/

JEB... PZPN

Leo to dobry trener, zrobił dla naszej reprezentacji naprawdę dużo, ale od jakiegoś czasu już nic nie robi, więc ci co odrobinę znają się na piłce wiedzą, że to w 100% wina Leo. Dlaczego? Ano dlatego, że to on wybiera piłkarzy do meczów. Akurat wybrał takich, którzy nie grają w swoich klubach i są w bardzo złej formie, lepiej by zrobił, żeby powołał piłkarzy z polskiej ligi, może o mniejszych umiejętnościach i doświadczeniu ale na pewno o wiekszych ambicjach. Z tego wychodzi, że LEO zajmując się Fejenordami i innymi badziewiami nie miał czasu/ochoty na szukanie świeżej krwi do naszej reprezentacji. LEoś się wypalił.

Wg mnie mowienie ze wina nie lezy po stronie Leo jest bledem. On wybiera sklad, on decyduje jak ma wygladac trening itp. Sadze, ze trzeba mu podziekowac. Niewatpliwie zasluzyl sie dla polskiej pilki awansem na me, ale on sie juz wypalil. Widac, ze nie ma pomyslu jak poukladac gre naszej reprezentacji. Jego nastepca powinien zostac Smuda. Jest to trener, ktory gwarantuje sukcesy, a na dodatek polak, ktory zna bardzo dobrze polska lige i mentalnosc naszych pilkarzy. Co do Kasperczaka to zawiodlem sie na nim w Gorniku, mial do dyspozycji bardzo duze pieniadze, a mimo to spadl, a jego druzyna grala beznadziejnie. Tak samo bylo z prowadzona przez niego niedawno rep Senegalu. Druzyna byla jednym z faworytow Pucharu Afryki, a mimo to odpadla w grupie. A co do Majewskiego, to niech ktos mi powie co on osiagnal jako trener, moze i pilkarzem byl bdb, ale trenerem jest mizernym.

Leo chodź do nas ,do ŁKSu młoda kadra da się wyszlifować i kibiców będziesz miał kochanych ;-)

heh jak Janas czy Engel kończyli mistrzostwa z lepszym skutkiem niż Leo to wina była tylko ich .Leo w tych eliminacjach osiągną tylko 3 zwycięstwa 2 z san marino i jedno z Czechami .Kompletna kompromitacja na euro .Za o uważacie go za dobrego trenera .? Przecież grupa eliminacyjna do euro wcale nie była trudniejsza niż Engela czy Janasa do MŚ, nie mówiąc o tej gdzie trzeba było pokonać takie potęgi jak Słowenia , Słowacja czy Irlandia płn . A ta jego taktyka z jednym napastnikiem w 2 ostatnich meczach , zdejmowanie Obraniaka ,albo przy stanie 2:0 wpuszczanie Smolarka i Lewandowskiego w 60 minucie ?? Obraniak strzelił 2 bramki Grecji grając na swojej pozycji ,Leo oczywiście przesuną go na inną .Krzynówka przestawił na obronę i od razu tracimy 3 bramkę po jego błędzie jak w mezu z Irlandią . Żeby stary beton jeździł na mecze Polskiej ligi to zobaczył by ,że np. Peszko jest w dobrej formie .

Olac to co bylo... teraz mamy 3 lata na zebranie sie do kupy... oby nie do kupy gowna...

LEO Why? o.O

Pomysłowo.

Leo- for money!

A tak na serio?
to na pewno nie Majewski - bo nie! i skończmy o Nim dyskutować, bo ktoś sobie głópotę wymyślił, a Wszyscy uwierzyli.
Nie Smuda, bo za co? że Lech zagrał kilka fajnych meczy i skończył tak jak kończy każdy Polski klub, a My pamiętamy tylko te fajne?
Kasperczak o tyle tak, że jest wolny, ma doświadczenie w prowadzeniu reprezentacji na piłkarskich turniejach, a jeżeli chodzi o wątek Górnika Zabrze i tego ile to On nie miał kasy, a spadł, to po prostu inna bajka! Nie porównujmy ligi do reprezntacji. W Górniku mógł kupować, ale nie wszystkich, bo by budżet pękł, a w reprze ma WSZYSTKICH do wyboru za DARMO z Polskim paszportem.
Ogólnie jestem za odmłodzeniem naszej Reprezentacji i jestem zwolennikiem Kasperczaka.
A tak na marginesie, to zdaje mi się, że kto by Nas nie trenował, to i tak w plecy. Nasi piłkarze nie mają ambicji. W tych eliminacjach jesteśmy lepsi w naszej grupie jedynie od San Marino - drużyny sklasyfikowanej przez FIFA na OSTATNIM miejscu...

znalezione w necie :)

-¯ - Interesuje mnie jedynie zwycięstwo! - grzmiał Leo Beenhakker przechadzając się w tę i z powrotem przed grupką skupionych piłkarzy.
- Dobrze, powtórzę jeszcze raz. Żewłakow! Co to jest?
Wywołany wyprężył się na baczność i stuknął obcasami. To znaczy próbował, lecz gumowe korki stłumiły odgłos.
- To jest kura panie generale!
- Gówno tam! Bosacki! Co to jest?
Bartosz Bosacki przez chwilę z uwagą przyglądał się okazanemu przedmiotowi.
- To nie jest kura? - zaczął asekuracyjnie.
- Dobrze. To nie jest kura. A co to jest?
- Nie kura, panie gene... znaczy, panie trenerze.
- To już wiem. Pytałem, co to jest.
- To jest... to jest piii...
- Dobrze, dobrze, pi?
- Pinokio?
- Sam jesteś Pinokio! Dudka! Co to jest?
- To jest piłka, panie trenerze!
- Brawo! Świetnie! Reszta słyszała? No to wszyscy razem powtarzamy. Głośno! Żebym was słyszał!
- Toooojeeeeestpiiiiiiiłkaaaaaaa.
- Dobrze. Piłka do gry w piłkę nożną, zwaną też futbolem. Dlatego czasami nazywa się ją też futbolówką. Dudka! Czemu Gancarczyk się przewrócił?
Dariusz Dudka podbiegł do kolegi, który zsunął się z ławki i jęczał na podłodze w pozycji "ranek na weselu". Fachowo sprawdził puls i oddech, po czym zdał relację.
- Zwykłe omdlenie, panie trenerze.
- Omdlenie? A to czemu?
- Zwykle tak reaguje na natłok informacji. Po prostu układ nerwowy mu się wyłącza. Pan trener podał zbyt dużo informacji o piłce, kolega próbował to przyswoić i zapomniał oddychać. Niedotlenienie mózgu i omdlenie jako naturalna konsekwencja.
- Ale ja tylko powiedziałem, że piłka to futbolówka!
- No właśnie. Za dużo informacji na raz, proszę pana.
Leo przez chwilę milczał, po czym machnął ręką.
- Nieważne. Błaszczykowski! Co macie robić z piłką na meczu?
- Nie dotykać rękami!
- Dobrze. A do tego co? Tak, Boruc?
- Ja mogę rękami, trenerze?
- Możesz.
Ktoś nieśmiało zaprotestował.
- Dlaczego Boruc może rękami, a my nie?
- Bo Boruc jest bramkarzem.
- Ale to niesprawiedliwe. Dlaczego zawsze Boruc jest bramkarzem?
- Bo mam rękawice, złamasie!
- Sam jesteś złamasem, złamasie!
- Spokój!!! - Leo włożył w ten okrzyk tyle sił, ile miał - Boruc może dotykać piłki rękami, a wy nie. Jasne?
- Ale...
- Jasne?!!!
- Tak, trenerze.
- To dobrze. Nie zazdrośćcie mu, bo on będzie musiał cały mecz stać na bramce, a wy będziecie mogli strzelać gole. Ooo... widzę że Gancarczyk doszedł do siebie. Zuch chłopak. Tak, Lewandowski?
- Co to znaczy strzelać gole, trenerze?
- To znaczy musicie umieścić piłkę w bramce przeciwnika.
- Ale tylko Boruc może jej dotykać!
- Tak, ale piłka nożna polega na kopaniu piłki nogami. Trochę to zakrawa na pleonazm, bo niby nie można kopać rękami, ale... Czemu Gancarczyk znowu leży?
- Pleonazm, trenerze. Załatwił go pan tym chyba na cacy.
- Ups...
- Chyba trzeba będzie zadzwonić po erkę...
- Dobrze, niech ktoś zadzwoni. Na czym to ja... Acha. Trzeba wkopać piłkę do bramki przeciwnika.
Wśród zawodników zapanowało poruszenie. Wreszcie z ławki podniósł się Krzynówek.
- Ale to bardzo trudne, trenerze. Niech pan sam spojrzy - piłka jest okrągła i bardzo trudno jest ją tak kopnąć, żeby poleciała tam gdzie się chce. O, proszę...
Tu Krzynówek postawił przed sobą piłkę i spróbował kopnąć w stronę Beenhakkera. Guerreiro, trafiony centralnie w nos, dołączył stanami świadomości do Gancarczyka. Leo przeciągnął sobie wolno dłonią po twarzy. Zrobił kilka głębokich wdechów.
- Nie wiem, jak tego dokonacie, ale macie wygrać. Macie ich roznieść, rozgnieść i rozgromić! Macie być jak polska husaria pod Wiedniem! Jak szwoleżerowie pod Samosierrą! Jak Jagiełło pod Grunwaldem! Zrozumiano?
Brożek nieśmiało podniósł rękę.
- Na pewno jak Jagiełło pod Grunwaldem?
- Tak, do jasnej cholery!
- A skąd trener tak dobrze zna historię Polski?
- Nieważne! A teraz won! Na boisko!

_-¯ Piłkarze stali przy wyjściu do szatni. Lewandowski jeszcze raz przypominał słowa trenera.
- Pamiętacie, co nam powiedział? Mamy być jak Jagiełło!
- A co robił Jagiełło? - spytał Guerreiro, któremu dawna historia Polski nie była jeszcze dość bliska.
- Z tego co wiem, to trzeba stać na wzgórzu i po prostu patrzeć, co robią tamci...
- Ale na boisku nie ma wzgórza!
- No to po prostu będziemy stać i patrzeć. Trener na pewno będzie zadowolony.

;)

Według mnie dobrym kandydatem jest też Skorża. W polskiej piłce osiągnął już chyba wszystko. A co do Smudy to lomza23 chyba nie pamiętasz, że to on z Widzewem awansował do LM i grał tam ciekawe spotkania, prowadził też Zagłębie Lubin z którym zajął 3 miejsce i był w finale Pucharu Polski w 2004 roku jak dobrze pamiętam. Kasperczak prowadził kadrę Senegalu i tam była kompromitacja na PA, więc w kadrze także sobie nie radził.

Warto pamiętać ,że przed 'sukcesami' Wisły Kasperczaka klub trenował Smuda i on poukładał tą drużynę.Kasperczak dokończył dzieło.
Jako trener reprezentacji Senegalu się nie popisał. Ale o tym ,że zajął 2,3,4 miejsce w Pucharze Narodów Afryki nikt nie pamięta.
Smuda grał w LM z Widzewem tylko ,że dostali się do grupy fartem.W grupie już było nieciekawie.
Janas z Legią doszedł do ćwierćfinału LM w '95 i 3 lata temu został zjechany przez Polaków.
Wójcik zdobył srebro w Barcelonie ,potem kadrę troszkę(troszkę bo przegrana 3-0 z Gruzją boli tak jak ta porażka ze środy) pchnął do przodu ale dziś jest uważany za żula i chama.
Także wyśmiewany dziś Engel w/g mnie najbardziej rozwinął naszą reprę. To on wynalazł Krzynówków,Żewłakowów i resztę.Po za tym jako pierwszy powrócił z reprą na wielkie turnieje.Gdyby pozwolono mu kontynuować pracę na pewno by był jakiś sukces na nasze możliwości.

Smuda/Engel/Kasperczak moim zdaniem ktoś z tej 3.

Ja też chętnie zobaczył bym znowu Engela , Janasa albo właśnie Kasperczaka , Smuda byłby dobrym trenerem na eliminacje , ale nie na mecze towarzyskie ,które nas czekają od października przez następne 2 lata .

*X*X* hehe, uśmiałem się

Łomża, Łomża, Łomża . . .

http://www.rp.pl/artykul/60511,361686_Dziekuje__wam_za__wszystko.html

Warte przeczytania

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org