Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
golf III |
dzien dobry poszukuje drzwi <moga byc gole> do golfa III 94r lewej strony drzwi przednie i tylnie tzn na szrotach sa ale potrzebne mi sa drzwi w orginalnym kolorze granatowym vw.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: golf III |
he he uratuje ci zycie i powiem hodz to moja wielka tajemnica takie dżwi znajdziesz na.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... wu wu wu allegro.pl DLA MILOSCIWIE NAM KÓPUJONCYH !!! :)))
|
|
Zapytaj w nowogrodzie tel. 508637977
|
|
jasiu_śmietana musze Ciebie zaskoczyc ale dla mnie internet to nie tylko forum ale rowniez moj internet rozpoznaje i inne strony i pewnie jak bym znalazl tam drzwi ktore mmnie interesuja i by mi odpowiadaly to bym nie pisal tutaj ze ich szukam chyba ze chcesz sie przejechac za jednymi drzwiami na slask co by wskazywalo iz masz 5 z ekonomi ;) a Tobie marek12 dzieki jutro dryndne sie dopytam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |