niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pKs atakuje, litości nie czuję..

"Dlaczego pan się spóznił 15 minut..Pyta pasażer kierowcę..Bo musiałem sie wysrać, usłyszał odpowiedź".
Jest to prawdziwa wypowiedż łomżyńskiego kierowcy. Gdyby pasażerowie nie donieśli do przełożonych bezczelność byłaby jeszcze większa. CZy w łomżyńskich pksach jedyne co się szerzy to chamstwo i głupota?

Zajmuję moje miejsce w świecie Boga:
miejsce nie zajęte przez nikogo innego.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pKs atakuje, litości nie czuję..

niestety na prowincji to standart.
w lomzy gdzie bys nie poszedl, nawet kupic bilet na pks'e to wszedzie cie maja za intruza.
to taka charakterystyczna mentalnosc. ci co mieszkaja w lomzy nie maja wyjscia i musza znosic takie zachowanie. inna sprawa, ze sa przyzwyczajeni i odpowiedz "Bo musiałem sie wysrać" jest dla nich jak najbardziej racjonalna, no bo przeciez pan musial zrobic kupe przed startem:)
ta reszta przyjezdna powinna tepic takie zachowanie, bo jesli wszyscy bedziemy poblazac, to juz wlrotce nasza polska bedzie panstwem hamow!

tak tak, a są tu tacy, co bronią klasy robotniczo - chłopskiej :)

Ciesz sie, ze pan nie mial zatwardzenia, albo "zadkiej przyjemnosci" w trakcie jazdy, wtedy dluzjej by to zajelo ;)

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

A jak oni muszą charować po 8h dziennie i wozić wasze pannieńskie dupy to was to nieobchodzi jak jak mój kumpel idzie do pracy o 14.00 to wraca cos ok. 12.00 musi charowac, a wam się coś jeszcze niepodoba!!!!!!!!

Gadzet-25 powiedz swojemu koledze żeby sie uczył a nie kupił sobie prawko na bazarze i udaje ze pracuje.

Pasazer pyta nieuprzejmego kierowce autobusu w Łomzy-Jak pan się nazywa?-Sraczka!-Oj to bardzo rzadkie nazwisko!!

Gadzet25 - jak to MUSZĄ "charować"?
Czy oni tam są z przymusu, z wyroku? No bo jeżeli tak, to ja już nie jadę PeKaEseM :)
Pozdrawiam tego Pana jinżyniera z pekaesów, co to miał sraczkę :)

Było polecić temu kierowcy Smecte jak miał biegunkę. <lol2>

15 minut to jeszcze nic

Marcelus , jeżeli ruszyłeś taki temat , to pisz konkretnie kiedy , o jakiej godzinie i na jakiej trasie. W tej formie co napisałeś wygląda mi na jakieś bajdurzenie.

Re: PKS ma zatwardzenie

są kierowcy co im spieszno i wyjada 15 wcześniej !!

A tak naprawdę to gdzie oni załatwiają swoje potrzeby w czasie jazdy.????

do "autochton:..
Mam Ci nazwisko podac: Łapiński, jeżdził na trasie do Warszawy.. (bo już sobie nie pojeżdzi). A godziny i daty ci nie podam bo nie mi odpowiedział. Pamiętajcie wszyscy Pasażerowie jeśli kiedykolwiek spotkacie się z tak bezczelna odpowiedzią, która uwłacza godności kierowcy i pasażerów, natychmiast zgłaszajcie sprawę do kier. działu przewozów lub dyrektora PKs ul.Piłsudskiego 88, (najlepiej z pisemkiem), jest to wasz obowiązek, po takiej informacji przełożeni wyciągną odpowiednie wnioski, nie bądżcie obojętni na czyjąś głupotę, bo chamstwa nie można wytłumaczyć tym, że facet nie mógł załatwic swej potrzeby(na dworcu są służbowe kible) lub czymkolwiek innym. W mentalności kierowców tkwi komuniestyczne podejście do pasażera, kierowca nadal uważa, że pasażerowie sa dla niego. A chyba podstawy logiki mówią same za siebie KIEROWCA JEST DLA PASAŻERÓW!!!! Jego zasran** obowiązkiem jest dopilnowanie aby każdy pasażer był zadowolony z usług PKS-u.

do gadzet 25 wiesz jak q*** mać poruwnując wynagrodzenie kierowcy i dodatki socjalne do średniej łomżyńskiej Oni powinni pasażerów na rękach nosić. Proste, charowanie? Jakie charowanie jak zrobi parę kursów rano do 10-tej potem siedzi i pierdzi w stołek do 14-tej "wyrobi 7 godzin" przerwę mu podpiszą, że niby pracował.o czym mowa..

Zajmuję moje miejsce w świecie Boga:
miejsce nie zajęte przez nikogo innego.

Najwieksze hamy to kierowscy z Białegostoku mam takiego jednego ch**a ze szok zawsze jak on jedzie to bardzo zadko do autobusu sie dostaje :p pozdro

"Zmotywowani by walczyc,zdolni by wygrywac..."Najwierniejsi fanatycy ŁKS
1928-2005

Ja chciałbym poprostu wszystkich zrozumieć, że PKS jest na usługach i musi pilnować się rozkładu jazdy ale trzeba jeszcze uwzględnić warunki drogowe, takie jak: korki, ślizga jeznia itp. Chciałbym się dowiedzieć czy prawo dopuszcza opóznienia i do ilu minut, a poza tym to sam nieraz korzystam z ich usług i też stoje i przeklinam jak przyjeżdzają z opóźnieniem. Ale również inni przewoźnicy zbytnio nie stosują się do rozkładów jazdy np: Taxi mimo, że niema rozkładu jazdy to też nieraz trzeba czekać jak się przedzwoni bo niemogą trafić, a jak zaczną wieść człowieka to zawsze okrężną drogą.<><><>

PozDraWiaM!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org