środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ginekolog Behrens

dziewczyny chodziła któraś z was w ciąży do doktor Behrens??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ginekolog Behrens

Z tego co ja się orientuję to ta Pani niewiele ma wspólnego z lekarzem. Jeśli to ta z Piątnicy oczywiście, ale myślę, że tak bo niewiele jest osób o tym nazwisku. Ta Pani miała problem z rozróżnieniem ciąży bliźniaczej. Cóż za niespodzianka była przed porodem:D A tak poza tym to słyszałam wiele złych opinii, ale ani jednej dobrej. USG to podobno jakaś abstrakcja podczas prowadzenia ciąży. No chyba, że coś się zmieniło do tej pory. Mogę się mylić bo to opinie zasłyszane.

Pijagin - Polecam. Prowadzil zone mojej ciazy, zona zadowolona, bez problemu w 4 miesiacu okreslil czy chlopak czy dziewczynka

a gdzie Pijagin przyjmuje? pewnie prywatnie?

Pijagin przyjmuje na Polowej w nowym bloku, za harcerzakiem, przyjmuje prywatnie, ja do niego chodze i jestem zadowolona, miałam problem to od razu kazał mi do szpitala przyjechać, sam mnie badał i jak musiałam mieć zabieg to sam go przeprowadził. Ja go osobiście polecam. A co do wizyty, to niestety trzeba się z nim teraz umówić na wolny termin, bo ma dużo pacjentek, kiedyś przyjmował jak się do niego poszło i czekało w kolejce a teraz trzeba się umawiać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org