piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ginekolog Malinowska

Hej dziewczyny mam pytanie, wiem że ten temat napewno juz był, ale jeszcze raz chcę się spytac dla pewności i głównie mi chodzi o dr Malinowską - Podeszwik, jak uważacie jest ona godna polecenia do prowadzenia ciąży? Miałam okazje zobaczyć jedną dziewczynę gdy była u niej na wizycie i to na NFZ, zamieniłam z nia słowo i stwierdziła że dobrze prowadzi ale chciałam poznac więcej opinii...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ginekolog Malinowska

Ja nie była zadowolona i z tego co zauważyłam jest trochę niedouczona

Malinowska wytępi każdą bakterie, tak jak Malinowski gangsterów

Łomża, Łomża, Łomża . . .

moja ciaze poczatkowo prowadzila pani dr.Malinowska i byłam bardzo niezadowolona zadko mnie badała a co gorsze przepisała mi tabletki podtrzymujace ciaze ktorych tak naprawde nie musialam przyjmowac w pore zmieniłam lekarza na dr.Zarembe i byłam bardzo zadowolona usg w gabinecie odrazu zlecil niezbedne badania i załozył karte ciązy ktorej niestety nie miałam u dr.Malinowskiej ale to jest tylko moje zdanie.

Niedouczona,niedelikatna...Nie polecam.Usg u niej to istny koszmar.Nie potrafi precyzyjnie zrobic badania.

Aż taka zła jest ta doktor :/ O ****, a ja się do niej zapisałam, ale na badania kontrolne :/ A niby czemu niedouczona??

ja do niej chodzę na badania kontrolne i nigdy nie miałam problemów a wręcz przeciwnie
zawsze robi badania kontrolne i sama je proponuje i jest naprawdę delikatna

Ona jakaś dziwna jest dziewczynie która nie była w ciąży stwierdziła ciąże i jeszcze głupi uśmieszek ;_o są ludzie i parapety ;-)

Qrde, ja jak sie bym dowiedziala, ze jestem mamo to MASAKRA :/ Dobra, ale przejde sie nic nie trace i tak ide za free :P

mi własnie inna powiedziała ze na 99,9% jestem w ciąży a jak poszłam do milanowskiej (po około tygodniu gdyż tyle czekałam na wizytę) to juz przy wstępnej rozmowie stwierdziła ze raczej w ciazy nie jestem a badanie tylko to potwierdziło
a na koniec jeszcze zapytała się czy to dobrze czy zle ze jednak nie jestem
ale miała mine jak jej powiedziałam ze juz sie oswoiłam z myślała ze jestem

Ale chyba złym lekarzem nie jest, bo na wizytę czeka się około 10 dni...
Zaara a na jakas mloda, czy starsza, wygadana, czy niee?? Bo nie wiem czego sie spodziewac - :) A i czy ma swoj prywatny gabinet i czy robi wszystkie badania??

jak dla mnie dość sympatyczna wiek około 40 tak na oko, zadbana zawsze elegancko ubrana umalowana (dla mnie to dosc istotne zeby nie była to żadna fleja) , jak jej temat podpasuje to można pogadać choć jak każdy miewa różne humory
przyjmuje na makowej ja chodze na nfz i jak narazie za nic nie płaciłam
czeka sie do niej doc długo

ja tez jej bym nie polecala mialam z nia stycznosc w szpitalu jest bardzo nie przyjemna

masz na mysli malinowską? moze miała gorszy dzien mi nigdy sie nie zdarzyło zeby była niemiła

Do Zaara: Masz racje, ja też byłam u niej na kilku wizytach, i jak dla mnie była miła, i nawet sobie troszkę porozmawiałyśmy. A z tym że tak długo się czeka na wizyte na Makowej to niestety też prawda dlatego ja chodze na Wyszyńskiego, tam zawsze przyjmuje w poniedziałki i piątki i nie trzeba się zapisywać za wczasu tylko poprostu danego dnia iść założyć karte (jeśli się nie ma założonej) i się zarejestrować. Co do tego czy jest delikatna przy robieniu badań, to jest i to bardzo. Przy cytologii napewno przy usg jeszcze nie wiem ale podobno też.

Czy doktror malinowska moze dac kierowanie na nadania hormonow ?testosteron,prolaktyna itp

nie polecam. nie jestem zadowolona z jej podejścia do pacjentki...

Dlaczego?wisienka74

Pierwszy post sprzed 6 lat, ale ok :) . Nie wiem jak prowadzi ciążę, ale byłam u tej pani na dwóch wizytach. Pamiętam, że dość prędko przyjęła mnie na wizytę (bo miałam problem, to nie był tylko \"zwykły przegląd\"). Podejście miała bardzo profesjonalne, była delikatna, zadawała dużo pytań. Zauważyłam, że jest bardzo chętnie wybieraną lekarką i dużo osób poleca.

Była delikatna?! No wątpie...

Witam, Pani doktor Malinowska prowadzi moja ciążę, chodzę na NFZ do przychodni na Sikorskiego. Wizyty ustala co 3 tygodnie, na każdej jak do tej pory USG. Fakt, że jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć to musisz sama pytać, bo inaczej usłyszysz, że jest dobrze i tyle...i cisza. Więc ja przed każdą wizytą jestem skupiona o co zapytać, bo jak sama nie zaczepię to i nie wiem. Pani doktor ogólnie sympatyczna, ale trochę zbyt wyniosła, mało kontaktowa. Ale to przecież nie jest najważniejsze w lekarzu by dużo mówił, więc generalnie na plus.

kaszmir A jesli chodzi o badania to moze ona dac skierowanie na testosteron ,prolaktyne itp.?Czy podchodzi do tego niechetnie.Nie chce robic prywatnie bo sa bardzo drogie a zaden ginekolog jak narazie nie chcial mi dac takiego skierowania

kamila lapincka podaj do siebie maila to napiszę do Ciebie w spr o którą pytasz.

kamilitka@op.pl Moj mail napisz koniecznie :)

Poszło. ... w razie pytań pisz. Pozdrawiam .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org