Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skrętek czy Głębicki |
Mam pytanie- którego z panów poradziłybyście kobietki do prowadzenia ciąży?? Napiszcie jeżeli miałyscie z nimi jakis kontakt. Czy może kogoś innego polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skrętek czy Głębicki |
P. Głębisckiego nie znam, ale P. Skrętka mogę polecić z czystym sumieniem
|
|
zdecydowanie Skrętek:)))
|
|
No toć ba ;)
|
|
Zdecydowanie dr Skrętek. Jestem jego pacjętką od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona- naprawdę polecam. pozdrawiam
|
|
Do dr Skrętka lepiej iść prywatnie czy na nfz na makowej??czy jest roznica w prowadzeniu??
|
|
tylko Pijagin
|
|
Dr skrętek wymiata :D
|
|
poppe lub piskorska
|
|
Poppe stary łapówkarz odpada.radze ci isc do lekarza ktory ma dyzury w szpitalu.np Pijagin.głebicki jest dosc dobry rowniez.a dlatego tak pisze gdyz jest sie wtedy inaczej trkowanym jak sie ma lekarza ze szpitala.dobry jest Sokol. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Głebicki !!!!!!!!!!
|
|
dr sokół jest naprawde dobry
|
|
A gdzie przyjmuje Sokół?? anias
|
|
sokół- tam gdzie dr zaremba - na bema, nad solarium. ja polecam dr zarembe (niestety już nie pracuje włomży, tylko w wys-maz).
|
|
Jedna ciaze prowadzil mi Pekala - bardzo polecam - ale ciezko sie do niego dostac wiec druga prowadzil Skretek - jak nic sie nie dzieje z ciaza to jest o.k., ale jak potrzeba glebszego zainteresowania to Pan Skrętek nie jest juz tym zainteresowany - mechanicznie podchodzi do problemow.
|
|
A tak troche z innej beczki jak lekarz ginekolog stwierdza ciążę lub jej brak??
|
|
Badanie USG:)
|
|
polecam Głębickiego (to dobry lekarz), dlatego, że jak wcześniej już ktoś pisał lepiej chodzić do lekarza, który pracuje w naszym szpitalu, chyba że zamierzasz rodzić gdzie indziej
|
|
A tak troche z innej beczki jak lekarz ginekolog stwierdza ciążę lub jej brak?? Przed spodziew. miesiączką bardzo słabe jest prawdopodobieństwo stwierdzenia, chyba że po terminie. Ja tak miałam : 2-3 dni przed okresem - nic a nic na usg nie było widać, a tydzień po - już tak
|
|
na oddziale obok mnie leżała kobieta w 8 miesiacu ciaży i dodatkowo z dużym torbielem, musieli jej cesarkę robić! chodziła do Skrętka cała ciaze, nie zauwazył tego wczesniej.... polecam doktor Ewę Załęską!
|
|
Ja mam pytanie w jakie dni i o jakich godzinach dr.Skrętek przyjmuje prywatnie? Gdzieś wizytówkę zapodziałam:/ Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |