środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hotelarstwo

Witam serdecznie! Zwracam się z prośbą o udzielenie mi podpowiedzi bądź pewnych informacji o hotelach w pobliżu Łomży, które posiadają uprawnienia dla praktyk uczniowskich. Niestety "BARANOWSKI" nie podpisze nowych umów i pilnie poszukuję dla Córki miejsca. Może ktoś wie coś o "FADOMIE" albo "ZACISZU" w Piątnicy? Trudno umówić się na spotkanie z Prezesami ów lokali. "POLONEZ", "LABIRYNT" odpadają już i "RETRO" :((. Za wszelką pomoc: DZIĘKUJĘ i pozdrowionka!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hotelarstwo

Dzwonisz do szefa Fadomu lub jedziesz do nich i mówisz o co chodzi, mysle ze nie bedzie problemu, ewentualnie zapytaj w Rysiu.

Ja uczylam sie na hotelarstwie w Budowlance, w pierwszych latach, praktyki szkola na zalatwiala sama a w kolejnych my sami chodzilismy do hotelu gdzie chcemy piec praktyke i pytalismy o wolne miajesca a jak byly to juz dyrektor zalatwial wszystko.
Ja mialam praktyki w LABIRYNCIE i jestem bardzo zadowolona.
Inne kolezanki wyjezdzaly np. do Augustowa czy Warszawy (praktyki miesieczne) ale wszystko dyrektor zalatwial. (my tylko o wolne miejsca chodzilysmy pytac osobiscie).
Na FADOMIE podobno troche ciezko, ale atmosfera i ludzie fajni a ZACISZE odradzam, nieslyszalam pozytywnych opinii

Do Rysia nie dzwoń, ponieważ właścicielka, pani Gosk, jest bardzo niesłowną osobą.

Witam . Tez skonczylem hotelarstwo i też stwierdzam że to szkola załatwiała praktyki.
Jeśli chodzi o Fadom to ne jestem w stanie sie wypowiedzieć
Jeśli chodzi o Zacisze to owszem napewno przyjmą jednak jest jedno ALE> atmosfera niemiła , pracownicy nadęci , a jedyne doświadczenie które tam zdobylem to mycie garów jesli o takie praktyki chodzi to cóż :) hehe zapraszamy do zacisza. W gromadzie mysle ze jest mozliwość dogadania sie odnosnie praktyk nawet jesli nie ma wolnych miejscówek. Jesli nie pozostaje zwrócić sie do dyrekcji szkoły

...Zaufanie to potega....

DZIĘKUJĘ PIĘKNIE wszystkim za dobre rady :)) Fajnego weekendu z atrakcjami budzącymi uśmiech i radość! Pozdrowionka!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org