środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
fajka wodna

ile osob w lomzy to pali?
kto sie pszyzna?

jedyny prawdziwy jasio :}

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: fajka wodna

Czyli uwazasz ze to musi byc haszysz palony?
Pol swiata pali do obiadu uzywajac wiorek z drewna jabloni...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

ja pale.

ja również.

"Gdyby nie Internet to bym nie wiedział, że tylu idiotów jest na świecie" S.Lem

ja tez ;)

A ja nie pale. właściwie co za kretyn pali fajkę :) (joke) a w takiej fajce można palić dużo różnych rzeczy od tytoniu zaczynając.

http://www.interost.pl sklep z wannami, kranami, kotłami itp.

Autor: jankes
Czyli uwazasz ze to musi byc haszysz palony?

ciekawa dedukcja. tylk0o nie wiem skond do glowy przyszlo.

jakie smaki polecacie? od siebie powiem ze jablka, wisnie, kokos

melon

"Gdyby nie Internet to bym nie wiedział, że tylu idiotów jest na świecie" S.Lem

Ręka do góry jestem winien:) Oczywiście chodzi ci o szysze? bo o cóż innego:)
Podobno palenie ma jakieś właściwości lecznicze.Polecam miętę, wiśnię,czekoladę,banan no i żurawinę pycha:)

Smak to rzecz względna, bo z jednej firmy będzie taki z drugiej inny. Mi przypadł do gustu ananas fakhera i melon z fusion. Melasy pokroju Nakhli staram się nawet nie ruszać. A poza tym szisza to świetna sprawa na imprezy plenerowe i dla relaksu. Co prawda jest szkodliwa, ale coś za coś :)

pale pale pale pale pale nie przestaje.

Pomysłowo.

lepiej dżejpa skopocić a nie sie jakimis fajami truć....

fajka wodna super sprawa, ale ona niekoniecznie słuzy do......., mieszkam dlugo w kraju gdzie codziennie tego sie uzywa, hehe smiac mi sie chce jak w Polsce nie wiedza jak sie rozpala taka fajke, i jakie błedy sa wykonywane przy rozpalaniu wegla, jest specjalny tyton, wiele tytoniów , sa zapachowe, i nie powinno sie zaciagac tego dymu!!! to niedopuszczalne, tu gdzie mieszkam pali sie takrze np. cherbate

tak jak już mówiłem lepiej dżefa skopcić niż się truć tymi wymysłami

Najlepiej zapalić po prostu szluga. Poranny L&M to niebo w gębie i nie potrzebuje ananasów liczi czy hook wie co jeszcze. Pozdrawiam L&Mowców;]

barbi:
cherbata tez dobra d palenia. polecam masala chai

ja pale i polecam
- mieszankę jabłko- mięta,
- wieloowocowy,
- mieszanka jabłko- cynamon,
- wiśnia

zalezy kto co pali xD ja preferuje cos w bibulce bongosow nie trzymam ze wzgledow bezpieczenstwa a smak i zapach tlyko jeden naturalny :D

prawda chce palic se legalnei a nie sie kitrac w bramie...

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

Barbi małe sprostowanie, dymem z sziszy się zaciąga, inaczej go nie wciągniesz, dymu się po prostu nie trzyma w płucach, jak na przykład przy jaraniu :) A zdziwiłabyś się, że ludzie w Polsce też potrafią palić szisze, słyszałem opinie od znajomego araba, że mało jest takich ludzi, ale są.

zamknij morde he eh eh

P.A no wiadomo o co mi chodzilo że nie zaciagasz sie dymem ....to dla takich idiotów jak ty trzeba pisać dokładnie więc:
1 przygotować nalezy fajke albo jak kto woli nargile (nazwa turecka ) wlac wodę do szyjki.
2 w specjalnym pojemniczku, szczypcami ( powinny byc zawsze przy nargile), chwycić troszke np zapachowego owocowego tytoniu i połozyc w pojemniczek skroplic troszke wodą,
3 nakładamy pojemniczek na wegiel w szczypcach rozpalamy specjalny wegiel na pojemniczek w kształcie kielicha nakładamy folie aluminiowa dziurkaczem robimy w woli dziurki ( także powinien byc w zestawie) dopiero na to kladziemy wegiel, wkładamy rurke z ustnikiem do dzbana,
4 po minucie wcviagamy dym trzymamy w ustach tak długo jak mozemy...i wypuszczamy dym ( nie wolno wciagac w płuca), heheh i jeszcze jedno powinno sia wciagnac jak najwieksza ilosc dymu tyle ile w płucach siły.

dla informacji taka jedan uczta trwa do 1 godziny( tyle potrzebuje wegiel czasu do spalenia sie)
mam nadzieje ze ci wytumaczylam P.A

3 nakładamy pojemniczek na wegiel w szczypcach rozpalamy specjalny wegiel na pojemniczek w kształcie kielicha nakładamy folie aluminiowa dziurkaczem robimy w woli dziurki ( także powinien byc w zestawie) dopiero na to kladziemy wegiel, wkładamy rurke z ustnikiem do dzbana,

- araby od kilku lat dopiero wiedzo co to filia aluminiowa. tradycja jest nieco inna. masz secjalna pokrywke ma tyton

4 po minucie wcviagamy dym trzymamy w ustach tak długo jak mozemy...i wypuszczamy dym ( nie wolno wciagac w płuca), heheh i jeszcze jedno powinno sia wciagnac jak najwieksza ilosc dymu tyle ile w płucach siły.

- to sie kupy nie trzyma. najpierw muwisz ze trzymamy w ustach - ale tyle ile w pluchach sily lol

co wy tu rozkminiacie jak palić z faji , ICEBERG dobrze gada wódki mu :D jakis brudas wymyślił tytonie smakowe , sama natura !!!!!!! nic więcej

Barbi idiotką jesteś Ty, widać to po Twoich postach... I twój opis palenia z sziszy jest taki, że teraz naprawdę wiem, że co poniektórzy nie mają pojęcia o paleniu z fajki haha

Barbi ty naprawę musisz być idiotką. Dla mnie możesz udawać tonego halika ale twój zasób wiedzy jest znikomy. Dymem z szyszy jak najbardziej można się zaciągać a nawet trzeba. Widać o szyszy czytałaś jedynie na necie bo jakbyś próbowała to byś MOŻE załapała, że technicznie nabranie dymu w usta jest bardzo trudne a nawet niemożliwe.Najlepiej przestań się ośmieszać i skończ temat:)

http://4mw.pl/jagjpa

El cóndor pasa

ty jestes idiota zyje w kraju gdzie fajke pali sie codzinnie.... widac ze nie masz wprawy w wciaganiu dymu w usta... to ty idioto nie zaczynaj tematu jesli go nie rozumiesz. pozdrawiasm

hehehe kolejny inteligent na forum. Niby w jakim kraju żyjesz? nibylandii?.Dziewczyna wyjechała bez szkoły na saksy i już jej się wydaje, że jest pieprzoną kosmopolitką. Naucz się pierw ogłady małolacie, widać że zachłysnęłaś się "wielkim światem". Fakt, że ktoś przebywa w danym kraju nie znaczy, że poznał zwyczaje i obyczaje tam panujące. Zresztą jak możesz poznać skoro pewnie nie nasz języka szorujesz na zmywaku i zasłychniesz co nieco od jakiegoś ciemnego z getta, który aby cię zbajerować na frajer opowiada ci różne bajki. Sugeruje ci pobaw się jeszcze lalkami, a najlepiej jak powtórzysz przedszkole może miś puchatek przemówi ci do rozumu skoro inaczej nie idzie

Specjalnie dla wszystkich głupich blondynek wycinek z wikipedi:
"Shisha polski odpowiednik...Palenie sziszy może być bardziej szkodliwe dla zdrowia niż palenie papierosów.W związku z tym palacze sziszy są narażeni w dłuższym okresie na większą ilość dymu w porównaniu do palaczy papierosów, u których objętość wdychana wynosi 0,5-0,6 litra na papierosa.Pozorną sprzeczność tych wyliczeń tłumaczy fakt, że paląc sziszę wciąga się DO PŁUC głównie parę, z niewielką domieszką dymu tytoniowego. Chociaż woda chłonie pewną ilość nikotyny z dymu tytoniowego, palacz może być narażony na wystarczającą ilość nikotyny, która spowoduje uzależnienie"
A teraz spier...j bo nie mam na ciebie czasu...i skończ z paleniem dopalaczy bo te gówno już dawno wyżarło ci mózg!

hahaha wygląda na to , że blondi robi karierę w bułgarii:) Z twoich postów mniemałem, że mieszkasz w jakimś muzułmańskim kraju. Jak wspomniałaś " zyje w kraju gdzie fajke pali sie codzinnie" to tak jakbym to samo powiedział o Polsce bo może nie uwierzysz, ale Polacy też palą:) Musiałaś dużo się opić tego tandetnego bułgarskiego wina, że teraz wygadujesz takie głupoty:)

hehe mieszkam w arabi. w turcji owszem byłam w bułgariii, ale jestes idiota i na to nie wpadłes. to jest forum i morzesz sie wypowiedziec jak chcesz na ten temat, ja także wiec spier...... ode mnier bo za wysokie progi dla cierbie do mnie... hahaha ja na zmywaku? zdziwiłbys sie co robie ale to nie miejsce na takie wypowiedzi, zreszta tak z rana nie chce sobie psuc apetytu takim przeżółtym kucika mayka deiba pederastto.

mozesz sobie mowic ze mieszkasz gdzie chcesz, ale IP w pszeciwienstwie do ciebie nie klamie.

niedlugo wakacje konczo sie i wrucisz do gimnazjum

hehehe no cos ty jasiu toć przecież barbi przyjechała tylko na wakacje:)

http://tnij.org/wydarzeniaopinie

El cóndor pasa

Barbi pewnie pasiesz kozy jakiegoś araba, albo próbujesz podrywać na dyskotekach w spelunach napalonych turystów? Zgadłem? Zapewne tak...
Po twoim poziomie wypowiedzi nie wiem, czy chciałbym w najmniejszym stopniu przybliżyć się do twoich "wysokich progów" :)

Też paliłem wiele razy sziszę tytoń El Nakhla - 2 jabłka ale jak jabłko to nie smakowało, raczej jak lukrecja a pachniał jak błyszczyk do ust. Ostatnim razem ostro przesadziłem i przepaliłem banię, łeb mi pękał - rozsadzało go od środka , ale na drugi dzień przeszło. Teraz ostatnio jak znów zajarałem ten sam tytoń to o mało się nie porzygałem... Całe szczęscie to była ostatnia paka teraz z kumplami zakupimy El Fakhera albo Serbetli.

PS: Czytałem że jak do dzbanka się wleje 80% wody i 20% mleka to dym jest gęstszy i bielszy, nie można przesadzić z mlekiem bo się spieni i zaleje wężyk.

to prawda oggy, morzliwe ze przypalaliscie wegiel albo nie klimatyzowane pomieszczenie. tez mialem te nakhle i nie bylo zle. moze za bardzo jablka nie przupomina ale smakuje. malo dymu niestety.
nie szukalbym winy w tytoniu tylko w fajce i tym jaka temperatura byla wegla

glowa boli od przepalenia, niedotlenienia muzgu. mozliwe ze jeszcze troche i bys stracil przytomnosc i dostal drgawek. raz mi pewien znajomy tak sie upalil, nie patrzyl ze glowa boli i wciongal dalej

Oggy ja paliłem wielokrotnie na samym mleku i się nie pieniło i prawda dym jest gęstszy, a do tego jeśli masz melasy o smaku kokosa, kawy itp to niebo. Jeśli za mało dymu, co przy nakhli jest standardem, to kup w aptece za 2 z groszami glicerynę w płynie, pale kropli i śmigasz.

A ty barbi co o tym myślisz?:P

jasiu , tyton Nakhla po prostu mi się przejadł kumpel miał z 10paczuszek i jak paliliśmy to tylko nakhle 2jabłka i po przepaleniu mam do niego wstręt. Niedługo kupimy nowy tytoń , i zapalimy z mlekiem w dzbanku. Polecacie jakieś wypróbowane tytonie? Marka & smak

ja pale ostatnio sporo Al Sultan bo jakos najlatwiej mi go ostatnio dostac w paczkach po 250g. Jutro ma mi dojsc kokos to powiem czy dobry.

Polecam bardzo wisnie. 2 jablka
jablko&mieta bardzo fajnie smakuje ale po ok godzinie palenia mieta coraz bardziej szczypie w gardlo

Caffe' Latte z Al Fakhera zdecydowanie, i mimo że nie jestem zwolennikiem Nakhli ich kokos nawet nawet, nie kupuj w życiu karmelu, bo przy paleniu będziesz czuł samą gorzką chemię. I bardzo miło wspominam pomarańcze z Serbetli, więc polecam. A tak z ciekawości na jakich węglach palicie i folia, pierścień, sitko?

fajka fajna rzecz tylko czy w Łomży są jakieś dobre tytonie do niej? co do wypowiedzi pani głupiutkiej nie muszę pisac ze chodzi o barbie ale w sumie juz napisałem to szkoda na to komentarza

w lomzy nie ma :}
wegiel cocobrico; raz sitko, raz folia. wiekszej ruznicy nie ma. ale z sitkiem zazwyczaj wygodniej manewrowac pszy tytoniu

w jigga/patrolu nie wiem dokładnie jak ten sklep się nazywa, pełno tam ubrań MASS'a jest tytoń, shisha i węgielki, tytoń tylko 2 smaki- jabłko i mango po 19zł/50g , AL-AFRAH

nie w swoim imieniu polecam arbuza.. najdroższy ale z tego co słyszałam to najlepszy :) i jeśli zamawiać tytoń to tylko w necie lub wawa..

urbuz najdrozszy? cena akurat nie zalezy od smaku.
sa konkretne firmy i maja stala cene niezaleznie od smaku. niewazne czy to mieta czy arbuz.

polecam tytonie fantasia. warto sprobowac kazdy smak. mozna kupic w necie. nie naleza do tanich ale swietnie smakuja

http://www.prisonwars.pl/77652/

Jakby ktoś był zainteresowany mam do sprzedania taką shishe
http://www.allegro.pl/item864886948_shisha_fajka_wodna_morgana_2os_tyton_wegiel_szisza.html
Użyta na 3 palenia i stoi w walizce, a szkoda żeby się marnowała. Cena 100zł

Kolor niebieski. I kontakt 6003919

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org