Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niezależny serwis aut francuskich |
Witam. Mam pytanie czy ktoś z Forumowiczów naprawiał samochód w Niezależnym serwisie aut francuskich??? Jeżeli tak to jakie tam są ceny i obsługa??? Oraz oczywiście jak wykonanie naprawy? Pozdrawiam. Pjotr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niezależny serwis aut francuskich |
Marcin który jest tam jednym z właścicieli kilka lat był kierownikiem serwisu u Zawadzkiego.Gość Ma pojecie o robocie,a ceny są w miarę ok.Myślę że będziesz zadowolony
|
|
Ja u nich robiłem samochody i jest ok. Ceny w miarę spoko, ogólnie nie ma się do czego przyczepić.
|
|
a nie orientujecie się czy potrafią zająć się citroenem z zawieszeniem hydropneumatycznym? Dzięki za rady :) Pjotr
|
|
Ja podziękowałem Zawadzkiemu z Renault i naprawiam samochód u nich .Ceny są duuuużo niższe,Pana Marcina pozdrawiam.Skrzynia biegów póki co działa ok.
|
|
No ja rozumiem, że Renault robią, a nie orientujecie się jak z Citroenami? Pjotr
|
|
Ile razy będziesz pytał o te zawieszenie. Tydzień temu stwierdziłeś że serwis się do niczego nie nadaje i jedziesz do ełku do cytryny a teraz głupio pytasz.
|
|
Zadzwoń i zapytaj tel.502096998
|
|
radgrot dzięki za telefon :) A Ty - Poczta123, zamknij mordę, bo widać, że nie potrafisz pomóc, a tylko przeszkadzasz. Jak masz za mały mózg żeby coś inteligentnego poradzić to się lepiej nie odzywaj. PS: sorry za słownictwo ale z debilami trzeba mówić w ich języku. Pjotr
|
|
zagiel a w jakim aucie robiłeś tam skrzynię biegów ?
|
|
Renault Trafic 2
|
|
http://tnij.org/shaft El cóndor pasa
|
|
Pjotr4 nie no ty to teraz błysnełeś hehhehehe , inteligentny raczej nie jesteś bo 5 tematów wstecz dostałeś juz raz odpowiedź i sam stwierdziłeś że niestać cię na stawianie auta do wyżej wymienionego serwisu. Więc nie wiem po co bijesz pianę ponownie na temat swojego szmelcu , jeżeli nie stać cię na naprawę w autoryzowanym serwisie to odstaw do brylana furę i się nie udzielaj .
|
|
Człowieku naucz się czytać ze zrozumieniem. W tamtym poście pytałem ogólnie o mechanika, a w tym pytam już dokładnie o ten serwis. A że mnie nie stać??? To Ty frajerze tak pisałeś, ja tam pisałem, że jeżeli nie mają sprzętu to mi nic nie pomogą i szkoda marnować nawet 1 zł jeżeli tylko powiedzą co trzeba zrobić ale się tego nie podejmą. A jeżeli Twoim celem odpowiadania w postach jest tylko zaczepka lub pokazanie swojej głupoty, to właśnie to robisz. Forum łomżyńskie jest po to, aby udzielać sobie na wzajem pomocy lub podyskutować o pewnych sprawach, a Twoje posty są niczego warte. Nie umiesz się porządnie i ciekawie wypowiedzieć, a poza tym udzielasz się w tematach o których nie masz zielonego pojęcia...Miałeś kiedyś Citroena, lub chociaż nim jeździłeś??? Pozdrawiam i życzę żebyś się zastanowił, bo szkoda marnować miejsca w forach na głupie odzywki...może w Twoją stronę pójdą inni, którzy szukają tylko głupich zaczepek i odzywek. PS: przydałaby się akcja wyrzucenia ludzi z forum, którzy piszą, aby się naśmiewać lub dogryźć innym zamiast pomagać lub rozmawiać w temacie postów. Pjotr
|
|
Jak już chcesz używać takich tekstów na forum to proszę . To ciebie kondonie powinno sie wywalić z tego forum za powyższe posty. Frajer to cię zrobił i ciągnij się z tym sprzętem na złom a nie do serwisu.
|
|
Autor: Pjotr4 (82.139.163.---) Data: 02-09-09 09:35 a ja polecam jeszcze boczek surowy krojony w takich opakowaniach i pieczeń w takiej folii zielonej, no i oczywiście żelki :) Pjotr Dziecko radosne , Piotr a jak twoja Łada????
|
|
Człowieku widać, że masz niedorozwój mózgu. Potrafiąc tylko wyzywać moich rodziców pokazujesz swój poziom intelektualny, bo tylko głupki i frajerzy nie potrafiąc nic inteligentnego napisać czepiają się czyichś rodzin. Jak dorośniesz i zastanowisz się nad sobą to się wtedy odzywaj, a jak na razie to widać, że jesteś albo małym gnojkiem albo niedorozwiniętym pokemonem w dresie, który potrafi tylko się zagotować. Jak masz tak pisać to lepiej nic nie pisz. Powodzenia Lamusie. Pjotr
|
|
"...Nie znasz sie, nie masz tego auta, gówno wiesz, gówno jesteś warty więc się nie udzielaj...." Pjotr
|
|
Hehehehhehe dziecko radosne jedź dalej stać pod kauflandem bo rezerwa się pali ehhehehheheehhehhee , a i dodam że frajer cię zrobił , słownictwo masz nie zabogate , powtarzasz się ,jąkasz się ,jesz żelki z Lidla,jeździsz citroenem od miliszkiewicza z placu (tzn.nie jedzisz bo zepsuty) , plujesz jak piszesz, generalnie jesteś niedorozwojem który ma bardzo ubogie myślenie. Weź się chłopaku ogarnij trochę sprzedaj te padliny swoje i kup bilet miesięczny na MPK . Wyjdzie to wszystkim na zdrowie. A co do mojej osoby to możesz rzucać mięsem ze swojego ubogiego słownictwa bo zdaje sobie doskonale sprawę że jesteś przygnieciony przy porodzie i lekko ograniczony. A i jeszcze coś ciągnij się niedorozwoju.
|
|
Kupiles gowno to sie teraz bujaj HAHAHA
|
|
ojoj Dzieci się rzucają i wierszyki piszą. CZłowieku zastanów się nad swoim życiem, a najlepiej to je zakończ bo tylko psujesz powietrze i nic ciekawego nie mówisz. Samochodzik jeździ więc gówno wiesz. A od pana Miliszkiewicza to pewnie sam masz rowerek :) Nie jestem za bardzo mściwy i dlatego życzę Tobie wszystkiego dobrego, bo widać że całe życie z takim małym mózgiem masz przerąbane. Więc ciesz się otaczającą Cię przyrodą, a na forum lepiej nie pisz bo widać tylko po tym Twoje braki w wykształceniu. Powodzenia jeszcze raz :) Pjotr
|
|
Pjotr lizaj wora hehhehehe C.D.N, Jak naprawa padliny zwaneju citroenem???
|
|
oj jak się boję... Twoje wygórowane słownictwo powala... Powodzenia w przyszłym życiu. Pjotr
|
|
ehheehheehhe kmiot , jesteś zabawny tak jak twój złom
|
|
Złom to masz na drugie :) i z debilami i głupkami nie mam zamiaru więcej pisać. Jak znajdziesz coś ciekawego do powiedzenia to napisz :) Pjotr
|
|
ehehheeheh szkoda mi ciebie , możesz pisać na forum co jakiś czas czyli nie masz neta , gorzej coś mi sie wydaje że poprostu chodzisz do sąsiada aby odpisać na posty , do tego dalej nie naprawiłeś swojego super sprzętu zwanego samochodem . Słuchaj mam propozycje , mogę załatwić ci przerobienie tego citroena na gondolę i będziesz zarabiał pływając po narwi . Zawsze to lepiej niż proszenie o kasę pod stokrotką .C.D.N
|
|
oj jak bardzo masz wyszukane grypsy...Babcia Tobie podpowiada?? Pjotr
|
|
Czy ty wiesz co to gryps , czy wyczytałeś w książce z serii "TYGRYSEK". Widzę że niczego cię nie nauczyli na ławce pod blokiem. A teraz masz 10 min na wbiegnięcie na 4 piętro do sąsiada aby odpisać na post. C.D.N P.S. Ale widzę że zaciekawił cię mój post . Odpisałeś HEHHHEHHE Matoł.
|
|
oj człowieku, widać, że nic nie wiesz. Niestety nie jestem żadnym blokersem ani dresem jak Ty zapewne. A książki trzeba czytać :) Tak na serio to żal mi Ciebie, bo w sumie wysilasz te dwie swoje szare komórki, ale na mnie to nie robi wrażenia. A niestety widać, że Ty chyba latasz do kogoś na to piętro, bo ja tego nie opowiadam. PS: nie musisz wspominać swego dzieciństwa :) Powodzenia pomimo wszystko :) Pjotr
|
|
ehhehehe nie dość że głupi to jeszcze tresowany . 1,2,3 start biegnij forest biegnij do sąsiada odpisać . Pjotr ty głupku
|
|
ale masz fajną zabawę, nieprawdaż? Normalnie jesteś monotematyczny i tylko tyle potrafisz - niszczyć posty i używać głupich odzywek :) No przepraszam, jesteś cały czas na kompie to pewnie jeszcze świrujesz z panienkami z redtube :) Normalni ludzie coś robią w czasie dnia, a nie tylko takie zabawy :) Pjotr
|
|
uhhehheh piotr fajne strony przglądasz , jak reczna robota ci idzie???widzę że tylko takie strony ci pozostały bo na cytrynę nie idzie wyrwać lachona.
|
|
jeżeli Twoim marzeniem jest dziewczyna o typie "lachona" to na serio jesteś niezły pokemon. Samochód jest do czego innego, ale jeżeli na przykład Ty nie masz czym zaimponować to musisz pokazać i wyrywać blachary na samochód. PS: na serio skocz do lekarza, bo czytanie ze zrozumieniem u Ciebie nie bardzo. Pjotr
|
|
Pjotrze widzisz ja mam na co wyrwać lachana , a tobie niestety pozostanie oglądanie lachonów na kompie i trzepanie gruszki . hehheehhehe. Przykre to jest że chłopiec z samochodem o nazwie citroen nie może wyjść , wyjechać z domu na miasto. Hhehehehehhe . Co począć jeżeli jesteś bezmózgiem oglądającym RedTube hehehehehehh . Nie dziwie się że kupiłeś cytynę , jesteś poprostu "przygnieciony" C.D.N
|
|
"przygniecione" to masz myśli i zapewne mózg. Powiem Tobie szczerze, że jeżeli lubisz dziewczyny "lachony" to życzę powodzenia, bo takie osoby to nie mają za wiele w głowie ale to i do Ciebie pasuje. A dla mnie samochód jest do działania, a nie wyrywania blachar, które są nic nie warte. Myślę, że pewnie jesteś bardzo zakompleksionym chłopcem o dlatego piszesz bezsensowne posty, po prostu albo nie umiesz nic więcej, albo Twój mózg zajęty oddychaniem i trawieniem pokarmu nie potrafi nic ciekawego wymyśleć (jak stary Windows - wiesza się). A jeżeli ja coś piszę w Twoim kierunku, to nie przeinaczaj to w moją stronę, bo o Twojej inteligencji też nie bardzo świadczy...ale będąc pokemonem pewnie tak masz. Załóż swój dresik i pantofle i leć na te swoje dziewczyny bez mózgu i osobowości tym swoim samochodzikiem...ale myślę, ze na Twoje blachy typu "BLM, BZA, BKL" nie bardzo Tobie to idzie chyba. Powodzenia Buraku :) Pjotr
|
|
Kiedy Wam (Tobie) to się znudzi.Już dużo osób dowiedziało się o istnieniu tego serwisu. A na marginesie ,ciekawy sposób reklamy.
|
|
Pjotr obciągaczu z cytryny to ty oglądasz jakieś pedalskie strony internetowe i jeździsz pedalską furą. Informuję cię że jesteś debilem który jest upośledzony bo nikt z bliskich nie potrafi ci tego przekazać więc nie gniewaj sie że to robię. Życzę ci powodzenia w oglądaniu zejebistych ślizgaczy na necie no i szacun za pomysł na furę i na życie przed kompem i fiutem w ręku. Myślę że Burakiem jest osobnik który cię zrobił . Twoje wypowiedzi świadczą o tym że jesteś opóźniony nie tylko umysłowo ale także kulturowo. Twoje teksty są z początku istnienia forum 4lomza, myślę że z tak zcwelonym gosiem jak ty nie będe polemizował . Jesteś pustakiem i kmiotem dla mnie. Pozdrawiam
|
|
No to po Twoim słownictwie widać, kto tutaj jest wyżej kulturowo i umysłowo... A jeżeli Ty byś był moim bliskim (bo mnie tak uświadamiasz), to przy pierwszym spotkaniu bym Cię udusił bo żal takiej osoby, więc byś nie musiał się męczyć. Jeżeli samochód dla Ciebie jest jakimś odzwierciedleniem człowieka, to masz pewnie spore problemy ze swoim mózgiem, bądź jesteś w środku małą dziewczynką która próbując się uwolnić wyzywa innych, albo masz samochód z wielkim silnikiem lub mocą, bo po prostu masz małego w spodniach i masz kompleksy. Zacznij zastanawiać się nad kulturą swoich wypowiedzi Buraku :) Powodzenia. Pjotr
|
|
Pjotr ..."Zacznij zastanawiać się nad kulturą swoich wypowiedzi Buraku :) " Pjotr powiem tylko tyle zjed mój *** buhehehhehehehe . Kulturalny geju
|
|
no i widać kto tutaj jest gejem...ja tam typom swoich członków nie polecam... Pjotr
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |