środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szukam fryzjerki o imieniu Oliwia

witam
ja na swój ślub, czesałam się u oliwi, powiem szczeze i wali mnie ile zlych postów czytałam na teman oliwi, nie ma lepszej fryzjerki od niej która naprawde wyczarowuje przepiekne fryzury i makijarze, wykupiłam cały pakiet dla najblizszych, wszyscy goscie byli zachwyceni jaka metamorfoze zeobiła ze mnie ta kobieta, wkurzyłam sie gdy teraz moja siosta wychodzi za maz i szukam Pani Oliwi, może ktos wie gdzie ma salon albo numer telefonu. szukam jej bo naprawde fryzura dla mnie była dziełem sztuki na głowie, byłam kilka razy u Pani Ani na dmowskiego, ale niech mi wybaczy moja szcerośc jej dzieła z moich włosów były w poruwnaniu z Pania oliwia niczym, poszlam do Pani Ani z przyzwyczajenia, ale terasz gdy moja siostra wychodzi za maz koniecznie musi byc Pani Oliwia, i niechce kometarzy że jest beznadziejna, bo ja inaczej uważam i prosze o pomoc czy ktos wie gdzie znajde ta fryzjerke- mistrzynie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szukam fryzjerki o imieniu Oliwia

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Studio Fryzjersko - Kosmetyczne "Oliwia"
18-400 Łomża, al. Piłsudskiego 95
tel. 086 216 79 54

...powiem szczeze i wali mnie ile zlych postów czytałam na teman oliwi...

Ale słownictwo.. W takim razie nas "wali" twoje zdanie na jej temat i twój problem, że nie mozesz jej znaleźć, tez nas "wali".. I w ogóle sama też pewnie jesteś powalona..

Pani Oliwia sprzedała cały salon na pokrycie swoich gigantycznych długów,których i tak nie spłaciła jeszcze.Dziewczyno zartujesz chyba-ona nie jednej osobie schrzaniła włosy:/
A mojej koleżance jak zrobila paznokcie to pozal sie Boze.Du...gdyby miała ręce to by lepiej zrobiła.
Pracownice owszem-pracowały dobrze i widać było,ze się starają-a Pani Oliwia niby mistrzyni?...
Jak sama została w salonie to nic nie umiała zrobić nic...!!!!
Kłamczucha nie z tej ziemi !!!!!
Strzeżcie się tej Szanownej Pani...:):)

barbi niewiele zrozumiałem z tego,co napisałaś ... Składnia zdań powala..

ona mojej koleżance do ślubu tak włosy umalowała że wyszły jej najpierw różowe a potem jej wypaliła rozjaśniaczem i musiała z długich obciąć prawie na zapałkę na 3 dni przed ślubem i jeszcze ją skasowała 550 zł.
Nie polecam tego partacza nikomu

Pani Oliwia robiła takie rzeczowe błędy i Barbi też - "makijarz" - dobre :)

nie mieszkam dlugow polsce wiec moge robic bledy, a to nie chodzi o to czy robie bledy czy nie, widze ze moje pytanie, nie podoba sie ludnosci forum, pozdrawiam,m i juz wiem gdzie znajde ta kobiete

Na Twoje pytanie poprostu zostały udzielone odpowiedzi, jak sama wspomniałaś nie mieszkasz już długo w Polsce, a wypowiadający się tu mieszkają w Łomży i wiedzą co wyprawiała ta pani, żeby się jedna klientka sparzyła, a tu kilkadziesiąt, więc coś jest nie tak...
Osobiście mi paznokietki też zostały... EcH... Szkoda literek!!

A dlaczego tak jej mocno odradzacie ? Skoro raz jej już zrobiła na głowie ,,dzieło sztuki'' ... Każdy ma przecież swój gust i to nie podlega dyskusji . Ważne, żeby dobrze się czuć we własnej skórze .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org