Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wypadek |
ktoś wie co dzisiaj wydarzyło się na skrzyżowaniu sikorskiego z zawadzką? Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wypadek |
trzeba bylo isc zapytac i jest fajnie
|
|
nie masz nic ciekawego do napisania to się nie udzielaj Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
chcieli sprawdzic, czy twardszy jest maluch - czy motor. pewnie krecili top geara.
|
|
Wykopano mumię faraona ciekawski łowco sensacji.
|
|
maluch zderzył się z jakimś czoperem.... z ustawienia pojazdów wyglądało że maluch wymusił pierwszeństwo.. ;)
|
|
co za poje.......ne odp w szczególności madziuśka
|
|
Madziuśka, znowu dziś tranu nie połknęłaś !
|
|
polknela, ale to nie byl tran....
|
|
spliter25 wypadek wyglądał poważnie - dwie karetki ,policja i zablokowana ulica ... nie pytam z nudów ... jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej zamilcz , nie dorównuj poziomem intelektu co poniektórym użytkownikom tego forum , Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
polknela, ale to nie byl tran.... :D Dajcie już spokój. :)
|
|
Przejeżdżałem obok tego wypadku... Wyglądało nieciekawie.. Nie pisze o uszkodzeniach samochodu czy motocykla... Ale 2 karetki... Wiecie co z motocyklistą ?? Nie wyglądało to dobrze Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
lokalny patriota bez urazy ale co mnie obchodzi kto się z kim zderzył na jakimś skrzyżowaniu. Ani to moi krewni ani znajomi więc co mnie to obchodzi. Oczywiście jako człowiek współczuję ale to wszystko. Dlatego nie rozumiem Twojej ciekawości. Czy jak się już wszystkiego dokładnie dowiesz to czy będziesz mógł spokojniej zasnąć? Najpierw pytasz co się stało, a kilka postów niżej sam sobie odpowiadasz, że wydarzył się wypadek. Gdzie logika? Dla mnie to tylko zaspokajanie swojej własnej głupiej ciekawości. Bo ani pomożesz, ani nic nie zmienisz byle się dowiedzieć i mieć o czym gadać.
|
|
Może i ciekawość ... ale przede wszystkim współczucie -> w wypadku wzięli udział ludzie ... też jestem człowiekiem i równie dobrze mogłem być na ich miejscu. Nie chcę bawić się w moralizatora bo to mija się z celem.Wiem tylko że czasami warto pochylić głowę,zatrzymać się i pomyśleć. P.S nie miałem okazji "gapić się" i "wypytywać" co tam zaszło bo jechałem dosyć daleko.Zauważyłem tylko dwie karetki i policję. Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
Też widziałem ten wypadek. I wiecie co mnie najbardziej zadziwiło? To że jak tylko pojawiły się karetki i policja to i zaraz te darmoziady ze straży miejskiej na dwa samochody jechały tam pokrążyć bydło niema co robić tylko jeżdżą i palą głupa
|
|
spliter25 jak cie nie interesuje to sie nie udzielaj, bo to co myslisz ty wcale nie oznacza, ze inni tez tak mysla. A jakby tam byli twoi znajomi to tez by cie nie interesowalo? Juz nie wazne kto co i jak, Nie interesuje cie to sie nie wypowiadaj, bo takich mozgow jak ty tu nie brakuje, czy jest choc jeden temat na tym forum bez chociaz jednej kretynskiej odpowiedzi?
|
|
lokalny patriota w pełni się z Tobą zgadzam, współczucie to naturalny ludzki odruch, który i mi nie jest obcy. Niemniej uważam, że aby współczuć ofiarom czy też uczestnikom stłuczki-wypadku nie potrzebuję dokładnych informacji kto, gdzie z kim i z czyjej winy. Jest sprawą oczywistą, że gdy dochodzi do wypadku to zawsze ktoś jest poszkodowany. Mi chodzi właśnie o to, że z samego szacunku i współczucia tego rodzaju tematy są nie potrzebne. Bo jak wiadomo przy ich okazji bardzo często sieje się ploty i szuka taniej sensacji zamiast podziękować Bogu lub przypadkowi (wersja dla ateistów), że ja wróciłem szczęśliwie do domu i rodziny. No ale może się czepiam. W każdym razie pozdrawiam i życzę szerokości. andrzejczuk jak zapewne zauważyłeś jest to forum publiczne. Co za tym idzie każdy ma prawo do wypowiedzi nawet krytycznych na założony przez kogoś temat. Skoro uznałem ten temat za nie potrzebny, to wyraziłem taką opinię jaką wyraziłem. A skoro tego nie rozumiesz i trudno Ci zaakceptować ten fakt to znaczy, że nie dorosłeś do forum. Oczywiście nie zawsze piszę mądrze i potrzebnie ale cóż … nikt nie jest idealny. Niemniej uważam iż w tym przypadku mam rację.
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090903/REG20/993633997 ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |