Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chodnik na spokojnej TRAGEDIA |
Witam, idąc dzisiaj chodnikiem przy ulicy Spokojnej zauważyłem poważny problem. Otóż nie da się tamtędy normalnie przejść. Chodnik na odcinku od ulicy Wesołej do Wojska Polskiego nie przypomina chodnika. Jeśli mieszkają tam osoby niepełnosprawne, to ja im bardzo współczuję, bo jeśli osoba zdrowa ma problem z przejściem to co ma powiedzieć ktoś, kto jest np. niewidomy, albo ma problem z poruszaniem się i jeździ na wózku. Ktoś się powinien tym zainteresować. Może Pan Prezydent Brzeziński powinien się przejść tym chodnikiem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chodnik na spokojnej TRAGEDIA |
to idz do brzezinskiego a nie mi dupe zawracasz na forum
|
|
http://um.lomza.pl/bip/index.php?wiad=6707
|
|
hehe w tej samej minucie
|
|
kto jest wogole odpowiedzialny za chodniki, miasto czy spółdzielnia? Widzieliscie piekny nowy chodnik z kostki przy bloku na Żeromskiego. Wszsyko ok tylko tak - juz sie zapada w niektorych miejscach, popekane kostki chyba jakimis resztkami wylozyli, no i najlepsza jest ta gorka mniejwiecej na wysokosci pierwszej klatki... Niewspomne ze nowa kostka została polozona na starych plytach chodnikowych,a pod spodem ida rury, tylko czekac az jakas peknie, albo trzeba bedzie cos wymienic. Tych co beda to robic czeka duzzzooo roboty... zeby sie do nich dokopac... tak wiec niby wszystko ok rowno piekna choc gdzie niegdzie peknieta kostka a tu nagle buuuum gorka na samym srodku, Gratulacje tym co układali a jeszcze wieksze temu co odebral robote jezeli juz zostala odebrana... aha no i solidna robota chodnik na chodniku:) ale byc moze taki kraj wiec i taki obyczaj ukladania chodnikow... Fiku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |