środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Reklama piwa Łomża na TVP 3 Białystok!!!!

Widzieliście już reklamę naszego piwa na TV Śledź??? :)) moim zdaniem jest bardzo fajnie i profesjonalnie zrobiona. teraz tylko czekać na debiut ogólnopolski, bo piwo Łomża nie jest gorsze od jakichś tam tyskich czy zywców

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Reklama piwa Łomża na TVP 3 Białystok!!!!

Ten spot reklamowy można tez zobaczyć na http://www.browarlomza.pl/index.php/go/aktualnosci.21.html

Ze tak powiem, jest to pierwsza profesjonalna reklama - z naszego powiatu. GRATULACJE - tylko czekac jak bedzie emitowana w ogolnopolskiej TV.

Reklama jest fajna, szkoda tylko ze nie jest tak smieszna jak spoty piwa Zubr czy Krolewskie... Ale to nic. Nie moge sie doczekac kiedy reklama najlepszego piwa na swiecie zagosci na polsacie, tvn czy jedynce

Grzegorz

If I drink beer, that only can be ŁOMŻA!!!

Dobre Piwo dobra reklama !!!

Bardzo dobrze i bardzo ładnie, tylko mam wrażenie, że na reklamę w TV ogólnopolskiej przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać :)

Ładna produkcja to fakt, tylko że prawdopodobnie reklama nie pojawi sie w TV publicznej lub TVN Polsat itp bo to by był za duży wydatek w porównaniu z zyskiem który by napewno nie wzrósł po takiej emisji.
niestety ale piwa Łomzyńskiego nie sprzedaje się tak w sklepach w polsce jak marki typu LECH lub TYSKIE . Łomzy zazwyczaj nie ma "gdzieś" tam w monopolowych , tak jak piwa nastawione na produkcję ogólnopolską .
Jeśli browar Łomża rozszerzy działalność na polskę to wtedy taka reklama będzie miała sens.
To pewnie też nie nastapi bo został by wchłonięty przez koncerny większe Tyskie/Lech, dlatego emisja regionalna jest tu jak najbardziej wskazana jeśli ma przynieśc efekt wzrostu sprzedaży

Fajna Ta Reklama PIwka Może Być Szkoda Że Tylko Na Podlasiu :(

Bardzo ciekawa reklama

Nie wiem, tylko czemu podkreślają to że browar jest eksportowany do USA. Co z tego skoro i tak kupić je można tylko tam gdzie są największe skupiska polaków, w szczególności greenpoint. Także żadnej furory tam nie robi.

BYŁEM .... WIDZIAŁEM

Nie tylko najwiekrzeskupiska polakow. Tam gdzie mieszka Polonia w stanach tam mozna dostac Lomzynskie piwo. Znam wiele osob ktore to dopiero w stanach mialo okazje wypic te piwo i chwala jego smak.
Lecz jesli chodzi o ogolnopolska sprzedarz to mysle ze lomzynski browar juz produkuja piwo na maximum swojej wydajnosci(nie jestem pewien, moge sie mylic)
A tak pozatym czy nie wiecie czy mozna obejrzec gdzies te reklame w internecie. Na stonie Peepesu albo cos w tym rodzaju. Jesli ktos wie niech poda link z checia bym ja zobaczyl.

No właśnie o tym przecież mówiłem. Browar Łomża można dostać tylko i wyłącznie tam gdzie są polacy. Nie dostaniesz jej np. w Teksasie, bo podbija tylko polonie. A adres tej reklamy znajduje się na tej stronce: http://www.browarlomza.pl/index.php/go/aktualnosci.21.html

W Białym jest parę bilbordów z dużym zielonym piwem na tle manchattanu.

Piwo Łomża w USA od 1997 r ?
Dziwne - będąc w 1990r w USA piłem jakąś Łomżę...

ladna zielona i oryginalna kolorystyka;))

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Dzieki marcelus, ale nie moge wejsc na podany link.
Natomiast nawiazujac do tematu w ostatnich latach promocja naszego browaru bardzo sie poprawila. Co druga pamiatka z polski ktora posiadam zostala wyprodukowana wlasnie przez browar Lomza.

Rogos, to bardzo dziwna sprawa, najwyraźniej zły adres wpisujesz, bądz zle go skopiowałeś - nie w całości.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org