Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konkursowa Jazda Samochodem napiszcie cos plis to wazne |
30 stycznia ma sie odabyc KJS w lomzy i podobno kazdy moze brac udzial!! co o tym sadzicie?? i ma byc kierowca rajdowy w mitshubishi evo VI :D jak myslicie wypali taka impreza??!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konkursowa Jazda Samochodem napiszcie cos plis to wazne |
Powodzenie takiej imprezy w ogromnym stopniu zalezy od jej naglosnienia w lokalnych mediach. Tylu szybkich Bilow sie widuje na ulicach. Ciekawe ilu bylo by chetnych na start? Swoja droga chetnie sam bym sprobowal swoich sil. Ciekawe jakie sa wymogi, podzialy na klasy itp? Trzeba by pogrzebac w necie pod haselkiem KJS... Jedno mnie martwi. Gdzie w Lomzy jest wystarczajaco duzy plac? róbmy swoje
|
|
Dorian chłopcze nie podniecaj się tak bardzo
|
|
Spokojnie;) Brałem udział w kwietniowym spotkaniu. Było super:) Mam nadzieje, że ktoś z Organizatorów zapoda oficjalne info na tym (...) forum.
|
|
Chlopaki dziekuje. Plac jest a podzialu na grupy nie ma zapisujesz sie za friko zapoznajesz sie z torem stajesz i ruszasz do boju :) beda 3 tory i na kazdym wykonasz 2 przejazdy wiec razem 6 od czasu jaki osiagniesz zalezy ktore miejsce zajmiesz na podium a o naglosnienie w mediach sie nie martwcie lada dzien i beda plakaty w lomzy!!! jakies pytania jeszcze, walcie chetnie odpowiem!! a co do ciebie Abcd jedna rzecz ja sie nie podniecam tylko pytam musi mi ktos poradzic dotarlo?? Nie usisz tego komentowac!!
|
|
Witam Dorian dzięki za info, jak będziesz miał szczegóły kiedy i gdzie można się zapisać napisz to na forum. Można by się sprawdzić na placyku ;) chętnie bym wziął w tym udział.
|
|
Dorian, nie obraź się, ale mam wrażenie, że masz całkiem świerze prawo jazdy:) A tak swoją drogą to lepiej, żeby nie nagłaśniali za bardzo bo za dużo samochodów to też nie dobrze.
|
|
Ja nie mam jeszce prawka tak swoja droga kolego :P a zapisy beda godzine przed startem czyli o 12.00 dalsze szczegoly podam wieczorem czyli gdzie sie odbedzie itp.
|
|
jak z legalanoscia?
|
|
wszystko jak najbardziej legalne,poniewaz impreza prawdo podobnie bedzie na prywatnym placu,zabezpieczenie pewnie zagwarantuja organizatorzy.
|
|
No to sie pościgamy, trzeba odąłczyć gazika, wyjac butelke żeby samochodzik był lżejszy, zalać etylinki 98 i do boju ;D
|
|
Nie lepiej wsadzić butelkę z podletnkiem? Swoją drogą przecież Pb98 nic nie daje:)
|
|
:D Siemanko Dorian tutaj H...... Słuchaj ja sie chetnie dołącze do promowanie tej akcji daj mi na gg znac :D Pozdro "Zmotywowani by walczyc,zdolni by wygrywac..."Najwierniejsi fanatycy ŁKS 1928-2005
|
|
Można startować bez prawka? ;-) Pozdrawiam
|
|
hmmmmmm bez prawka no nie wiem dowiesz sie na miejscu dam wam jeszce wszystkim znac bo jeszce nie wiemy na ktorym placu to bedzie czekajcie na informacje ........cierpliwie :D pozdro dla wszystkich
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |