Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Call of Duty 4 na ps3 |
Czy jest może ktoś kto gra w tą grę na ps? Bo mam pytanko:) _____________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Call of Duty 4 na ps3 |
nie pójdzie ci..
|
|
Jakie masz te pytanie?
|
|
gram na pc-cie jak moge pomoc to śmiało, a na ps3 mam tylko COD3
|
|
Więc mam takie pytanie może trochę głupie ale nurtuje mnie to:P Zauważyłam że są różne znaczki przy nikach. np mam 55 odznaczenie i mam 5 srebrnych gwiazdek. Nie którzy mają jakis kompletnie inny znaczek przy 55. To pierwsze pytanie: Od czego to zależy. Drugie pytanie jak już skończe 55 to co jest później? Leci od nowa? Może głupie te pytania ale ja jestem baba i się nie znam:P _____________________________________________________
|
|
zgadza się leci od nowa i tak bodajże jeszcze 5 X aż utworzysz 5 nowych klas {swoich nowych zestwawow broni} { ranga i wyzwania } pytaj śmiało :)a czy ktos gra w COD5 w necie???? moglibyśmy popykać:)
|
|
doszlam do 55 i nie zapytal czy od nowa czy co. Mam caly czas ta 55 nastepnego odznaczenia juz nie ma. Mam sama jakos ustawic zeby szlo od nowA? I czy wtedy beda juz kolejne (inne niz w pierwszej grze) znaczki? _____________________________________________________
|
|
ok juz chyba wiem :) _____________________________________________________
|
|
(PC) zapraszam on-line 212.69.36.85:28960 Overclock3D.Net | Team DM Public [Cracked]<!!!!!!! jest paru polaczków i wymiataczy ... [3B]SpoTNTman Ordo et pax
|
|
zacznij od początku , stopnie sie zmienia juz na inne, najlepiej znajdź serwer {fast ranking} to zdobędziesz wszystko w ciągu godziny grania:)
|
|
Oki dzieki za podpowiedz:D _____________________________________________________
|
|
Jeszcze jedno pytanko:P Czasem przy nie których nickach pojawiają się blachy:) Co one oznaczają? _____________________________________________________
|
|
║╔═ ╚╬╗ ═╝║
|
|
Jasio wyjdź... _____________________________________________________
|