Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet |
Czy ktoś wie jaka firma zakłada internet na ul. Polowej? Jak na razie gdziekolwiek dzwonie nikt na tej ulicy nie zakłada!!! A.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet |
A jaka tam jest kablówka???? Jeśli multimedia to i internet mają, a jeśli vectra to też mają... W czym problem? Przecież tv kablowa na pewno jest, a skoro jest to i internet musi być.
|
|
introlan chyba ;)
|
|
Nawet nie wiem, bo niedawno się wprowadziłam, dzwoniłam wcześniej do firmy INTROLAN, TECHNIK I IST tam niestety nie mogą założyć, dzięki za odp:) A.
|
|
a kto w łomży jest dystrybutoewm interenetu bezprzewodowego i jakie prędkości oferuje oczywiści poza tymi z GSM Robotnica
|
|
a szeptel??? tam zadzwon,. bagrmosen
|
|
daj spokoj, internet to ZŁO
|
|
jaka tylko zechcesz:) musisz tylko przejść się do firmy którą se wybrałaś... każda założy... PS: tylko nie bierz debili z szeptela. jak do mnie przyjechali to jeden drugiego się pytał czy przez shifta można zrobić dużą literę....immm....DNO!!!!!!!!!!!!!! kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
ja tez mieszkam na polowej i polecam internet elewizij kablowej vectra
|
|
a jakie predkosci na tej vectrze wyciagniesz? tak przez ciekawosc sie pytam
|
|
VECTRA bardzo dobra sieć, 2 lata stamtąd internet i nie mogę narzekać. Teraz z Multimedia i też sobie chwalę. Co do prędkości to wystarczy wejść na stronę i sprawdzić.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |