wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szukam solidnych budowlancow

kupilismy z mezem dworek w okolicach lomzy, do kompletnego remontu, tj zeby wygladal jak pierwotnie, dachowka ceramiczna,drewniane okna, podlogi,itd , bardzo powazny remont. czy mozecie polecic panstwo jakas sprawdzona firme budowlana. kaska&maciek ATENY

katarzyna

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szukam solidnych budowlancow

solidnych i pewnie do tego tanich?

jedyny prawdziwy jasio :}

504396400 gorąco polecam

najwazniejsze zeby solidnie i dokladnie wykonali remont, i dzialali legalnie(te wypadki w budownictwie)

katarzyna

517 761 535 BARDZO LADNIE ZROBILI MI DOM ... CHWALE TEGO CHLOPAKA DZIALA Z OJCEM I BARDZO DBA O SWOICH KLIJETOW .... MA SOLIDNA EKIPE NIE POZWALA PIC ... POLECAM I CEN NIE MA WYGOROWANYCH

na co musimy zwrocic uwage zeby nie byc oszukanym,jakie firmy sa niepewne,

katarzyna

510 286 630 Firma z XX letnim doświadczeniem. Polecam, korzystałam z ich usług poleciłam znajomym i wszyscy jesteśmy zadowoleni. Można obejrzeć co potrafią. I mogę zagwarantować, że jest to SOLIDNA firma, których mało u nas w Łomży.

...

Nie moge w tej chwili znalesc numeru, ale szczegolne podziekowania dla firmy ojca z synem, tacy fachowcy co to nawet w Anglii robili a u mnie dwa lata temu. Partacze bez wyobrazni ani umiejetnosci. Pieniadze lubia brac a smieci wyrzucaja w lesie. Trzy razy malowane sciany, najlepsza farba wciaz przeswituja. Ciekawe u kogo na robocie moja farba wyladowala.
Naklepsza rada- pilnuj. Plac dopiero po zakonczeniu danego etapu prac.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Bardzo bardzo nie polecam firmy Art-Bud P.Artura Mazurka nie dawno przeprowadzał mi remont mieszkania totalna masakra wszystko do poprawki , moze i tego nie zrobił pan artur lecz jego debilny pracownik

W tym rejonie pracuje zarówno sporo firm jak i ludzi prywatnych na własną rękę, więc wybór wykonawcy i rozpiętość cenowa może być naprawdę bardzo duża, lecz nie zawsze sugerowanie się tylko ceną jest dobrym wyborem, bo w tym przypadku potrzeba włożyć wiele pracy, a nie szybko aby skończyć bo jest następna robota.

mysle ze powinniscie przede wszystkim pomyslec dokladnie co chcecie tam zrobic i jak tzn.co dla Was oznacza "wygladal jak pierwotnie".

jesli chcecie tylko "nowoczesnie" odrestaurowac to takich co potrafia lepiej badz gorzej to robic jest wielu.

jesli jednak zalezy Wam na odrestaurowaniu w dawnym stylu to niestety nie sadze zeby bylo wielu takich fachowcow w Lomzy co maja o takim remoncie pojecie-ale na pewno wielu chetnie bedzie chcialo dostac taka robote.

tak jak ktos wczesniej napisal- najlepiej podzielic taki remont na etapy i placic po kazdym skonczonym i przez Was odebranym.

Witam Pania, jestem właścicielem firmy budowlano-remontowej Ertmix jesteśmy na rynku juz od paru lat. Obecnie jesteśmy w fazie koncowej remontu tak jak w przypadku Pani calego domu, jest to o tyle wazniejsze ze nie jest to nasza pierwsza taka realizacja. Zapraszam również na nasza strone do obejrzenia galerii (za pare dni zostanie ona odswiezona i pojaia sie nowe zdjecia) www.Ertmix.eu.interia.pl. W razie jakich kolwiek pytań prosze o kontak nr znajduje sie na stronie. Pozdrawiam.

Jankes firma tego chlopaka z ojcem dziala od niecalego roku i pytalem sie osob u ktorych robili sa zadowoleni .. moze trafiles na inna firme wiec nie wypowiadaj sie jesli nie znasz nazwy i zachowaj to dla siebie bo teraz ktos sprytny i chytry by mogl pomyslec ze oczerniles jego firme i nazwisko i sprawa murowana ... i ty dostajesz po kieszeni .. (dobra rada ) .... Polecam jak najbardziej chlopaki wiedza co robia :)

projekt remontu uzgodniony z KONSERWATOREM ZABYTKOW MASZ??

bagrmosen

właśnie chciałem o tym wspomnieć, taki budynek powinien być nadzorowany przez konserwatora zabytków :):)tzn prace budowlane powinny byc nadzorowane :):)

,, obeszlismy ten przepis,, dzieki za szczere rady:)

katarzyna

pewien czlowiek ,przez email ,kamil r....... polecil nam firme MSCIWUJEWSKI czy ktos mial z nia doswiadczenia?

katarzyna

Czy chodzi o dworek w Janczewie ??:)

przekonalismy sie,, czym wieksza firma tym wieksza lipa, kazdy probuje tylko wydoic z pieniedzy, wcisnac swoje materialy budowlane, miejmy nadzieje ze kryzys wykosi wszystkich pseudobudowlancow,,

katarzyna

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org