Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży kupię najtaniej panele? |
Chcę położyć na podłogę panele i nie wiem gdzie można dostać je najtaniej. Pracuję caly dzień i nie mam czasu chodzić od sklepu do sklepu i pytać się o cenę. Może ktoś z was ostatnio kupował panele i orientuje się w cenach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży kupię najtaniej panele? |
w tym nowo otwartym markecie budowlanym na alei legionów. jak my kupowaliśmy to były tanie. i nie narzekamy na ich jakość docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
najtansze i dobra jakość jak za tą cenę KOMFORT 13 ZL
|
|
satyr na spokojnej. j23-znowu nadaje....
|
|
Białystok 9,95pln/m2
|
|
Nie należy kupować badziewia , bo później się żałuje.
|
|
Aleksandra511 jak możesz nażekać na te panele skoro je masz max 3 miesiące, zobaczymy za pare lat
|
|
a ja polecam firme Bud Max. tam nie dość że znajdą Ci najlepsze i najtaniej to jeszcze dowiozą. na nowogrodzkiej maja biuro tam gdzie cosmetics Nawet przy najlepszej taktyce decyduje odwaga
|
|
o panelach dosc :)))) ja poszukuje tanich rolet -gdzie? 4 lata temu zaplacilam 800 zl wiec uwazam ,ze teraz moze potanialy ? bagrmosen
|
|
dzięki :)
|
|
A ja polecam sklep Podlasiak na Bawełnie i Panowie ze sklepu rówież tanio układają. A co do kupywania badziewia i tanich paneli to racje ma VIP. Ja nie polecam. Wiem na własnej skórze ze nie warto. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |