Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tynki agregatem |
Bardzo proszę osoby, które korzystały z usług firm wykonujących tynki tradycyjne agregatem o opinie i namiary na takowe. Poszukuję dobrego fachowca i opinie osób zorientowanych w temacie są dla mnie bezcenne:) Gdyby ktoś podał mniej więcej koszt robocizny za m2 byłoby super.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tynki agregatem |
www.mixbet.pl proszę zajrzeć tu bardzo solidna firma, polecam ;)
|
|
Dzięki, ale z tego co się zorientowałam, robią gipsowe. No a my wolimy tradycyjne. Chyba, że robią więcej niż piszą na stronie internetowej:)
|
|
Solidne tynki robi firma z Poniatu. Tel.606948053 wiem że ostatnio brali 15zł/m2
|
|
Moim zdanie tynki gipsowe są lepsze. Twój wybór :)
|
|
Jak chcesz sprawdzonych i średnio cenowo to podam namiary na maila. Ordo et pax
|
|
najlepsze są tynki gliniane
|
|
W zadym wypadku NIE GIPSOWE !!!! przed podjęciem decyzji proszę porozmawiać z ludźmi którzy maja lub mieli te "chujostwo " na ścianach - pisze tak z życzliwości a robiła mi firma znana i ceniona na szczęście już dom sprzedany ;) ;)
|
|
BL południe jeśli możesz to proszę o namiary na gg 7620186 Jeśli chodzi o tynki gipsowe to nawet nie biorę ich pod uwagę. U rodziców w domu są i wiem jak to wszystko wygląda. Zdecydowana jestem na tradycyjne:)
|
|
ja mam gipsowe robila firma ze Śniadowa i jestesmy zadowoleni bardzo szybko,sprawnie
|
|
moim zdaniem tynki gipsowe sa ok ale wszystko zalezy od tego jak sie je wykonuje i kto je wykonuje. przy tradycyjnych tynkach tez moga byc "historie" jesli ten kto je robi nie ma za duzo pojecia o tym co robi.
|
|
jeżeli chodzi o tynki gipsowe maszynowe to moge polecić równiez dobra firme. Robili mi niedawno i jestem bardzo zadowolony.
|
|
znalazłem cos takiego,jesli Cie interesuje tynkowanie scian agregatem infodilotex@hotmail.com, tel.510 269 188
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |