Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żłobki |
Witam. Chciałabym się dowiedzieć czy na terenie naszego miasta Łomży są żłobki- jeśli tak to na jakiej ulicy i w jakim wieku musi być dziecko, aby zostało przyjęte oraz czy jest to żłobek państwowy czy prywatny? Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żłobki |
Z tego co ja sie orientuję są 2 żłobki. Na Spółdzielczej i na Wojska Polskiego. Są to żłobki publiczne. Nie wiem jak jest na wojska Polskiego ale na Spółdzielczej żeby dziecko zostało przyjęte musi umieć chodzić, wiek chyba nie stanowi kryterium przyjęcia. Ale trzeba bardzo wcześnie zapisywać dziecko bo jest bardzo dużo chętnych
|
|
to nie prawda ze dziecko musi chodzic, kolezanka synka prowadzala do tego zlobka na Spoldzielczej i on nie chodzil
|
|
na wojska polskiego dziecko nie musi umiec chodzic, ale chetnych jest bardzo duzo, na rok 2009/2010 rodzice skladaja podania w maju i jest fajnie
|
|
Moja córka też chodziła do żłobka i wiem że dziecko musi być chodzące, był jeden chłopczyk który zaczął chodzić w 2 tygodniu września ale to było trochę po znajomości. generalnie dziecko musi być chodzące. Chyba,że jest to dziecko chore ( jest to złobek integracyjny) ale to już inna kwestia. Prawdą jest ze dziecko trzeba zapisywać wcześniej. Ja pamiętam że zapisywałam już w marcu. Najlepiej będzie jak sama wybierzesz się w te dwa miejsca i ocenisz.
|
|
Na wyzwolenia w przedszkolu publicznym nr 1 jest grupa żłobkowa. Moje maluchy tam chodzą i warunek: dziecko chodzące :>
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |