Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
okna pcv |
Witam tak jak w temacie-jeśli ktoś orientuje się gdzie można dostać w Łomży dobre okna pcv za przystępną cenę najlepiej z montażem gratis proszę o wieści
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: okna pcv |
z montażem gratis nigdzie nie dostaniesz, nie ma nic za darmo, to taki chwyt marketingowy że niby montaż gratis a jest on wliczony w cene okien.
|
|
Gratis to zrobi Ci każda firma - wycenę. Przejedź się do kilku i wybierz sobie "przystępną" cenę. Proponuję OKNAL na Sikorskiego.
|
|
Firma oknal
|
|
DOMEL
|
|
ja polecam artplast na mazowieckiej w pawilonach , szef wporzadku idzie sie dogadac i ceny tez w miare
|
|
ja polecam domel - Firma pewna !!!
|
|
Ja osobiście mam zamontowane okna z Krakowa oknoplast i jestem z nich zadowolony !
|
|
Miałem ten sam dylemat jakiś czas temu zdecydowałem się na Sonarol przy Piłsudskiego na przeciwko orlenu. Jestem zadowolony.
|
|
By kupić okna należy posiadać przynajmniej podstawową o nich wiedzę. Na ten temat jest bardzo dużo na necie. Dopiero wtedy można iść i dyskutować ze sprzedawcą. Inni piszą , że coś tam polecają , ale pojęcie o tym co kupili mają mgliste. śmieszą mnie takie wypowiedzi bez jakiegokolwiek uzasadnienia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |