Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomysł na portal społecznościowy |
Witam, mam pomysł na portal społecznościowy łączący Łomżyniaków i Łomżynianki. Niestety, założenie takiego portalu sporo kosztuje, dlatego szukam sponsora. O to koszta roczne: Skrypt SocialEngine: 250 $ (720 zł wg kursu walut z dnia 21.08.2009) Domena, serwer: ok. 100 zł w sumie: ok. 820 zł rocznie Jest ktoś chętny? tel. VoIP: (0-22) 398-16-23, e-mail: dpaweld@o2.pl, gg: 10412101 Witam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomysł na portal społecznościowy |
4lomza jest portalem społecznościowym
|
|
a jakie są zyski z tego? jak żadne, to nie ma sensu tego zakładać, a nie ma co liczyć na wdzięczność, tylko będą obelgi po realizacji pomysłu, że to dla trolli i zacznie się wklejanie tu na forum linków, jak kto wygląda. Lepiej już założyć na fotce klan - Łomża -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
to jest sporo? lol jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
napisałem post przed jasiem, respekt dla mnie :) -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Autorowi tematu chodzi o taką mała, łomżyńska Fotkę.pl :) _________________________________________________________
|
|
<b>Łukasz</b> - bardziej bym powiedział, że 4lomza.pl jest portalem informacyjnym <b>Mistrz</b> - jak portal się rozwinie, to zyski by były z reklam. Łomża z tego co wiem ma klan/y na fotce. <b>Anty BLM</b> - bardziej coś w stylu http://moj.dom.pl kiedyś natknąłem się na portal społecznościowy pewnego osiedla w woj. śląskim (niestety nie pamiętam nazwy i adresu). Portal administrowany przeze mnie: http://pomagamy.net.pl Witam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |