poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy "stary" Ratusz

Niezmiernie mnie cieszy, ze niedlugo rozpocznie sie remont Ratusza.
W koncu bedzie mozna pokazac znajomym spoza Lomzy: Oto nasz Ratusz.
A nie jak bylo do tej pory, kiedy ratusz wyroznial sie jedynie zegarem od innych kamienic na Starym Rynku. "Nowa" wersja nie jest moze oszalamiajaca, ale odpowiada wizerunkowi miasta.

PS.
(Ciekaw jestem czy po tym generalnym remoncie nasz Ratusz bedzie wyzszy od np. tego w Ostrolece) ;)

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy "stary" Ratusz

No wiecie co może niech zrobio wierze Marjacko albo coś podobnego do WTC i bedzie wyszy od wszystkich ratuszów w Polsce i bedzie go widać nie tylko z Ostrołęki :-)

"...W tym czasie ratusz nieco urośnie, a czubek ratuszowej wierzy zwieńczy kopuła z iglicą......" Panie cz czyżby językowy wpływ DJ-i i innych łamaczy poprawnej polszczyzny ? :D

T i g e r

TYle błedów w jednym zdaniu: "No wiecie co może niech zrobio wierze Marjacko albo coś podobnego do WTC i bedzie wyszy od wszystkich ratuszów w Polsce i bedzie go widać nie tylko z Ostrołęki :-)
" a słowo : "wyszy" to zastanawialem sie jak odczytac. Ehhh

Niech zrobio wierze Marjacko
bedzie fajnie i warjacko
i powstanie niezłe cacko
hej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org