środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
chrzest statku

Czy mnie się wydaje, że to jest chyba zbyt duża afera zrobiona wokół tego statku?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: chrzest statku

Jak afera to CBA trzeba nasłać

w końcu doczekaliśmy się jakiejś "atrakcji" wodnej a już ludzie knują aferę .... mi się statek podoba :) i fajnie że coś takiego mamy w Łomży

;)

Mały, ale słuszny krok w kierunku promocji miasta.

Lajba fajna- to juz predzej na wycieczki po rzece niz te smieszne gondole.
A promocja pelna geba! Hehehe... dobrze jest miec takich znajomych, paru biskupow, oczywiscie miastowi oficiele tez sie pchaja rekami i lokciami w obiektyw. No i tym samym Bulwary dostaly blogoslawienstwo, czyli jednak beda. Dobrze, bo i ja lajbe miec bede na Narwii:D Tyle ze ciut szybsza od innych...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

boże jedyny nie można umieścić żadnego newsa i żadnej wiadomości bo niezwłocznie nagłówek tej wiadomości pojawia się jako temat na forum i jest z miejsca krytykowane wszystko co by się nie działo.... co za ludzie

masakra

Źle to odbierasz...
Rozumiem, że taki statek, czy jak to się tam nazywa będzie pływać po naszej rzece i popieram to. Nie rozumiem, po co takie otwarcie? Biskup, ksiądz i kto tam jeszcze był, nie pamiętam. Wyglądało to jakby otwarcie jakiegoś wielkiego budynku miasta. To tylko odremontowany statek na wycieczki po Narwi, zresztą nie jest chyba najciekawsza ta nasza rzeka. Ale pomysł mi się podoba.

Teraz to już i nad rzeką nie będzie można wypocząć... wszędzie jeden wielki łoskot. Nie rozumiem tego z jaką lubością łomżyniacy kontemplują się nad tymi śmierdzącymi i łoskoczącymi cudami techniki z z drugiej połowy XX w.

No wiec musisz sie przeplynac... aby zrozumiec...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Autor: nie dotyczy (---.adsl.inetia.pl)
Data: 22-08-09 18:41

Teraz to już i nad rzeką nie będzie można wypocząć... wszędzie jeden wielki łoskot. Nie rozumiem tego z jaką lubością łomżyniacy kontemplują się nad tymi śmierdzącymi i łoskoczącymi cudami techniki z z drugiej połowy XX w.

Ja natomiast nie rozumiem, jak to łomżyniacy lubują się w odpoczywaniu nad śmierdzącą i zasyfioną rzeką, a nawet mają odwagę w ten syf chodzić i pływać.

Interes wypali na bank. Pokropek był poważny.
Ciekawe czy wskoczą oficjele do mnie jak zakład szewski będę otwierał.))))

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Łołłł impreza ze szok szkoda ze chyba zamknieta, bo jak zwykle Ci sami z jego wielmożną dostojnością arcy... na czele. No coż zapomnieli o mnie pewnie dlatego ze w pałacu niemieszkam tak jak ten dostojnik co wszedzie zawsze jest... jego zapraszają... a o mnie o takim zwykłym łomżyniaku, który pewnie ma w przyszłości z tego korzystać, zapomnieli, a szkodaaaaaa...

Fiku

zly_czlowiek - ty idioto.......

Masz czelność mnie tam nazywać? Ignorantko!! Pchło!!

tak*

Dziękuję za poprawienie, ale nie potrzebuję!!

Nie no, bylo pieknie, teraz statkowi wycieczkowemu sie nic nie stanie na 100%.
czuwa nad nim sam Pan Bog.

szopka !

ciemnogrodzka szopka, powiem szefowi zeby tez takie szol robil za kazdym razem jak wodujemy barke.

tylko niech skrzyknie roznych wyznan oficjeli.

brawo Lomzo, brawo

Ps. to juz tak malo sie dzieje w lomzejewie e trzeba z takiej sprawy robic rozglos ?

Co wy tak się podniecacie?widzieliście tę łajbę na żywo??jak najbaRDZIEJ POPIERAM WSZELKIEGO RODZAJU urozmaicenia w nic niedziejącej się Łomży ale należy pierw zająć się samą rzeką, która jest zanieczyszczona i zamulona.Niewiem czy pamietacie czasy gdy przyjeżdżali tu krawaciarze z zaglami aby popływać a co teraz nam zostało podniecać się starym kutrem, który zostanie wynajęty przez mrowie małolatów którzy będą chcieli jedynie po pijaku wspomóc naszą pomysłowość.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org