Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nocne marki na drogach Łomży |
Zastanawiam się dlaczego poruszane są takie tematy na forum. "lat prawie wszystkie letnie noce ma nieprzespane". wielka mi rzecz. ja od ponad 2 lat pracuje non stop na III zmianę. i nie jest to żadna praca ciecia itp.no ale nie będę się chwalił jaki wykonuje zawód. Tylko po co umieszczany jest taki artykuł przecież tylu ludzi pracuje w nocy...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nocne marki na drogach Łomży |
nie podoba ci się to nie czytaj albo nie wchodź na 4lomza.... chłopaki odwalają kawał dobrej roboty z pożytkiem dla nas wszystkich i dobrze że ktoś w końcu o tym napisał.... ;)
|
|
po prostu nie mają już oczy pisać
|
|
robią z tego wielkie halo, w normalnych krajach takie prace wykonuje się tylko w nocy
|
|
No właśnie. W NORMALNYCH krajach. :D _________________________________________________________
|
|
ale jak tego typa nazywają --mistrz-- hehe od malowania drogi Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
papkarol ja dróg nie maluje nocą :) to jakiś inny m i s z c z -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
A które to te "normalne kraje"? wymień chociaż dwa Qrwa cudze chwalicie......... ...a co na to policja?
|
|
i Finq prosze bardzo : WIELKA BRYTANIA - tylko w nocy trwaja prace M-1 , M-3 , M-32 ( od samej gory tzn. Szkocji na sam dol Londyn ,Bristol ) SZWECJA - Gewle-Karlskrona nie wspominajac o Sztokholmie !jak sie prosisz o wiecej to nie ma problemu!! bagrmosen
|
|
dobra fucha sam bym sie zatrudnił tylko po piwo daleko latać bo w nocy to na stacji tylko
|
|
W normalnych krajach to jedzie zautomatyzowany pojazd, maluje te linie szybko i dokladnie. Powalaja mnie ci goscie z wiaderkami farby i walkami na kijach. Bo nawet to co jest do recznego wykonania to robi maly sprzet na kolkach... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
To w takim razie niemcy to "nienormalny" kraj bo tu tez biegaja z wiadrami nie dot. autostrad ...a co na to policja?
|
|
W Szwecji zawsze w godzinach nocnych robią drogi ;) i tam nikt nie narzeka...jak już robią to solidnie...nie tu co w Polsce... cinek
|
|
po pierwsze tam mają prawdziwe drogi a nie ich marne imitacje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |