Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szafa z drzwiami przesuwanymi |
Szukam dobrego zakladu ktory zrobi mi szafe do sypialni na cala sciane z lustrami i drzwiami przesuwanymi. Gdzie? Jak szybko? Za ile ? (-_-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szafa z drzwiami przesuwanymi |
meble na zamówienie 506664908,zadzwoń i zapytaj o szczegóły.
|
|
Każdy stolarz.
|
|
Zielińscy w Kupiskach Starych po prawej stronie pod górkę. Lepszych i uczciwszych trudno znaleźć.
|
|
tez mam problem z znalezieniem niedrogiego, a dobrego fachowca, proszę o podpowiedzi.
|
|
kolego, siedze w tej branży, w tej chwili jest niestety nawał roboty. Dość ciężko może być Ci znaleść kogoś, kto by ci to zrobił "od ręki" , choć to jest całkiem możliwe.
|
|
Zadzwoń, 608 438 037. Mi robili nie tylko szafę i jestem bardzo zadowolony.
|
|
do sypialni? nie wstawia sie luster!!! szafa ok ale lustra??? zapamietaj ,tam gdzie spisz nie ma prawa byc luster!!! bagrmosen
|
|
793 566 563 polecam ;) bardzo dobry i solidny stolarz ;]
|
|
i jak kolego udało sie kogoś znaleść? marcelch1@gmail.com ewentualnie moge pomóc
|
|
Cytat: E tam, najlepsze na suficie!!! Na scianach tez ok ;))) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Też mam lustro w sypialni i nie widzę w tym nic złego. A co do szafy przesuwnej, to warto pamiętać o tym, co pisze https://www.meblobranie.pl/porady/na-co-zwracac-uwage-wybierajac-szafy-przesuwne Warto zwrócić uwagę m.in. na materiał, z jakiego została wykonana czy mechanizm mocowania drzwi.
|
|
osobiście wybrałabym sprawdzony sklep, w którym kupisz szafy o różnych rozmiarach i pojemnościach :) kamyki_80
|
|
Ja raz miałam szafę zrobiona na zamówienie i drugi raz nie popełnię tego błędu. Była kiepskiej jakości, a do tego niefunkcjonalna. Teraz kupiłam szafę w Mirjan24 i jest dużo lepsza oraz była tańsza. Mają duży wybór: https://www.mirjan24.pl/29-szafy beata.lisek
|
|
klass
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |