niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mały Problem :/

Mam mały problem to tak :
Bo ja teraz mam internet w Vectrze i na początku używałem kabla tego co mi facet podłaczył ale puzniej musialem używać kabla USB ale przez ten kabel nie moge miec połączeń bezpośrednich i chciałem spowrotem na ten kabel co facet mi podłaczył !

No to podłączyłem kabel ten do modemu i do komputera to tam gdzie jest POŁĄCZENIA SIECIOWE to POŁĄCZENIE LOKALNE 1 się włączyło ale puzniej jak pobierało jakiś adres czy coś takiego to puzniej na końcu pokazało że nie mam dostępu do internetu albo mam ograniczenia jakieś no jak ja moge miec ograniczenia jak ja mam że dostęp jest cało dobowe i był podłaczony kabel do modemu i komputera no ja nie wiem co teraz zrobić żeby działał tanten kabel narazie używam jeszcze USB ale co zrobić może w Windowsie trzeba coś zrobić ? ale Modem jest dodany i program z płytki też jest zainstalowany .

Jak ktoś miał taki problem albo wie co zrobić to jak może to niech napisze z Góry Dzięki :/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mały Problem :/

Piszesz jak jakas ciota, z tego w ogole nie da sie niczego zrozumiec :|

bleblebleble

A TAKIŚ GENIALNY ŚLEDŻCZY????Leć do serwisu chłopaki ci raz dawa ustawia za marne 30 zł.

ooooo ta jesne za 30 zł to ja moge miec orginalnego Windowsa XP

buahahahahahaha xp najgorsze gowno i za 30 zl to on rzeczywiscie oryginalny jest :D

a ty masz lepszego Windowsa ?? może 98 + dodatek dla początkujących za 1 zł + vat (22gr.) ??? hehe

Najlepszy windows to 2000. Nie miales i jesli masz zamiar powiedziec ze gowno to przymknij ryj. Funkcje xp, wyglad me, jest najstabilniejszy :] Wlaczam kompa o 15 i chodzi mi rowniotko do 23 bez ani jednego restartu. Przy procesorze 433 mHz nie traci w ogole na wydajnosci, przy czym 98 czy ME padaly po dwoch godzinach :]

Tak w ogole to o co chodzi w twoim madrym zarcie? Nie wiem z czego cieszysz puche..

ale ja mam XP debilku:)

sledczy...zeby nie ty..to na tym forum by bylo nudno

Powiedzcie Ludzie w jakim wieku jest Śledczy bo się zastanawiam czy skierować do Przedszkola czy do Psychiaty>? A tak na marginesie to spojrz chłopie ze prawie wszyscy się z Ciebie śmieją :-) Nie przeszkadza Ci to ? Tak pozatym to stałes sie nawet lokalnym Głupkiem Nr 1 i jesteś przez to sławny

OJ śledczy jadą po tobie wyluzuj bo będą zamieszki uliczne

Ja to lepiej chyba odejde z tego forum :(

Ludzie!
Może ktoś wie:

Jak wygląda słynny/głupi* śLeDcZy?

* - niepotrzebne skreślić

...

Sam się sobie dziwie ale aż mi się Ciebie chłopie szkoda zrobiło. Proponuje nie zadawać głupich pytań i 5 razy patrzeć jak "Cygan w dziurawą patelnie" na to co napisałeś i nie bedzie problemu . Tyle że już ludzie przyzwyczaili sie niestety do tego w jaki sposób myślisz i co piszesz. Pamiętaj najpierw myślenie a później cała reszta Pozdrawiam

Śledczy, tylko dla Ciebie czasami zajrze na to cale forum, wiec pisz, pisz, pisz, chocby i o niczym.

5531999, sledczego gg :D Zobaczcie jakie fajny opisy czasami ma :D

Toć Proste że Fajne :D

Powiedzcie mi jak on wyglada i gdzie mieszka ja chce go zobaczyc :P Moze ktos zna jego ksywe, taka bardziej popularna :P ?

Weś się odwal pacjęcie ja ci dam ksywe kwozi mazo czy *** go wie a mieszkasz na latarników 2 w czarnobylu !!

zapoznasz się z *** ***

z kim :D ?

Re: *** A NIE CIPA

Moje gg kradnie pacjent z czarnobylu !!!!!!!! dobra zablokujcie tego frajera sledczego !!!!!!!!!!!!

*** *** *** *** ********** *** w dupe ****** kasujcie tego temata bo ***** to reklama mojego numeru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 jebac policje jebańce

Wiesz co śledczy vel Barthez vel Dj B@rtu$ zrób sobie multiproxy z tunelowaniem i dynamicznym kluczowaniem IP, może wtedy nikt ciebie nie pozna. Albo się poucz troszkę, anonimowość gwarantowana, albo zwrot...

Ave

NAJLEPSZE ROZWIĄZANIE TO BEDZIE ŻE NIE BENDE TU PISAĆ I NIE BENDE JUZ TU ZAGLADAC ZEGNAM !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org