sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejny pijany kierowca

Właśnie kilka minut temu zatrzymali kolejnego pijanego kierowcę (samochodem słożbowym Gas....) dzięki młodemu chłopakowi, który powiadomił policję i cały czas jechał za nim aż na Starą Łomżę. Wielkie brawo i szacunek dla kolegi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejny pijany kierowca

no i bardzo dobrze...szacun dla chłopaka

p-k fajna reklama , XxXlalkaXxX czesc Ewa :)

Zaara pusta samotna idiotka :)

Fajna reklama czego, bo nie rozumiem? Myślisz, że to P-K był tą osobą? Nie wydaje mi się, bo akurat byłem na miejscu całego zdarzenia, i wiem kto pomógł w zatrzymaniu tego gościa. Typ spieprzał już od Sikorskiego przed policją, nie pomogła nawet blokada na nowym moście, bo uciekał na Starą Łomżę gdzie go złapali. Każdy pewnie by postąpił jak ten chłopak, bo taki pijany jadąc samochodem może narobić krzywdy nie tylko sobie, ale i innym.

Szacunek dla kolegi !!! Jak się słucha ilu złapanych na "bani" jeżdzi rodzi się pytanie gdzie są te tysiące ludzi ? Każdy kto ma kasę wykpi się i dalej pije ,a odpowiadają tylko biedni których nie stać na "papugę"
Szanowny wymiarze sprawiedliwości Wasz symbol TEMIDA jest ślepa" a Wy ?
Prawo obowiązuje biednych i bogatych tylko ze wg. Was niektórych mniej.

Wysoki sądzie pijany biedny i bogaty tak samo zagraża, mnie i innym użytkownikom ruchu, między innymi Wam, Waszym dzieciom, Waszym rodzinom !
Bądźcie jak Temida !

SPAWIDLIWI !!!

ze kazdy by to zrobil to troche przekoloryzowales, no ale dobrze zrobil

Brawo dla tego młodzieńca, takie zachowania jak tego chłopaka powinny być wzorem, jednak są jeszcze na tym świecie młodzi, którzy mają poukładane w głowie i wiedzą, jak odpowiedzialnie zachować się w nerwowej i stresującej sytuacji.

Szkoda, że nie dowiemy się kto to i że ludzie nie usłyszą takiej informacji, bo podejrzewam, że nie usłyszał pewnie nawet dziękuję od policji za poinformowanie i pomoc w pościgu i w schwytaniu tego pijanego kierowcy.

bo ja to np jadac samochodem wiadomo ze gdzies zmierzam i niemialbym czasu podąząc za jakims pijakiem

bo policja wkurzoną ,że nie może sobie tego sukcesu przypisać i odtrąbić jaka ona jest super sprawna.

Robotnica

dobry kierowca, to pijany kierowca

jedyny prawdziwy jasio :}

To teraz strzeliłeś największą mądrość swojego życia, brawo Jasiu. Żal mi takich ludzi jak Ty, bo albo jesteś tak głupi sam z siebie, albo Ci ktoś za to płaci.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org