Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sport |
czy sa kluby sportowe dla 18-19 latkow. w lomzy czy okolicach? lub trenerzy ktorzy popchna talent do przodu.moze ktos cos wie na ten temat
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sport |
Troche chyba za stary jestes. Jesli wczesniej nie trenowales to raczej nic z tego nie bedzie.
|
|
Najpierw powiedz co chciałbyś trenować? Nie jest wcale za późno, tylko zależy co byś chciał trenować.
|
|
jedyne co to szachy..
|
|
trenowaLAM pilke reczna ,siatkowke i lekkoatletyke. z 2-ost dobrze sobie radzilam.brakuje osob coo by popchnelo mlodziez by dalej sie rozwijaly.marzenia sa ale co z tego.
|
|
kxxn wiesz cos na ten temat
|
|
Piłka ręczna kobiet była dobra w Łomży... nie wiem czy dalej jest sekcja, o siatkówce nie mam informacji. A lekkoatletykę... masz spore możliwości w Łomży: Narew Łomża, Prefbet Śniadowo. Są dobrzy trenerzy, są reprezentanci Polski, a to o czymś świadczy. Czy dobrze zrozumiałem, że to nie Ty chcesz trenować? A jaką dokładnie dyscyplinę trenowałaś? Chodzi mi o lekkoatletykę.
|
|
anilorak: Cytat: To było zdanie oznajmujące? Czy pytające... bez znaku zapytania ? ;-)
|
|
biegalalm 100m i 300m. heh..sama nie wiem.ok dzieki za informacje.nie wiem czy cos z tego bedzie ,czy beda chcieli.ale dzieki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |