Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POSZUKUJE PSA |
Niedawno zaginol mi pies rasy mieszanej czarny z bialym krawatem Jezeli ktos widzial go lub wie gdzie sie znajduje prosze o kontakt z gory dziekuje za informacje numer 507-817-824 i jeszcze zdjecie pieska http://img37.imageshack.us/img37/6185/laki.jpg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POSZUKUJE PSA |
byl wczoraj o 21 na dworcu!!!
|
|
ale to napewno tego psa widzialas czy sobie tylko zartujesz
|
|
Widziałem dziśiaj podobnego psa,grzebał w śmietniku przy ul.Łagody,tylko wydaje mi się ,że krawat miał zdjęty.
|
|
zagiel!!!!!!!!! jezeli nie masz nic do powiedzenia w tej kwestii to nic nie pisz bo blazna z siebie robisz zegnam!
|
|
byl na dworcu jestem pewna
|
|
wczoraj na dworcu pekińczyk go zaliczał :):) -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Napisz gdzie Ci zaginął. Wczoraj wieczorem biegał czarny pies na Dmowskiego ale nie pamietam czy miał biały krawat. Piesek średniej wielkości mieszaniec podobny do spaniela, był w obroży więc myśle że miał właściciela.
|
|
Dziekuje anak i grazynan za info pieska znalazlem. Biegal wogole w innym rejonie Jeszcze raz wielkie dzieki
|
|
Nie wiedzialem ze twoja matka jest pekinczykiem ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |