wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wymiana paszportu

Witam mam do was pytanie , może ktoś z was wie czy chcąc wyrobić sobie paszport trzeba się stawić osobiście czy może to zrobić ktoś za mnie np: zanieść wypełnione przezemnie podanie. Ja niestety osobiście nie mogę tego zrobić gdyż pracuję poza miastem i nie mam czasu stawić się osobiście . Drugie pytanie ile od momentu zaniesienia wniosku trzeba czekać na gotowy paszport . Był bym wdzięczny za udzielenie mi odpowiedzi na ten temat. Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wymiana paszportu

nie pamietam dokladnie czy podanie musisz zlozyc ososbiscie ale wiem,ze czekac ttrzeba okolo miesiaca moze troszke krocej, ja napisalam podanie o przyspieszenie wydania paszportu i czekalam tydzien, ale chyba cos placilam za te podanko, nie pamietam dokladnie bo to bylo 3 lata temu, ale wiem,ze mozesz napisac o przyspieszenie wydania i zawsze ktos z twojej rodziny moze przeciez pojechac do urzedu i sie zapytac

ok wielkie dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam

aha jeszcze jedno ile się płaci teraz za wyrobienie paszportu

nie musisz być osobiście. Wystarczy, że kolega przyniesie twój kciuk do odciśnięcia.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Siostra wyrabiała nowy dowód na początku roku, a jako, że była akurat w drugim końcu kraju to mama zaniosła wszystkie papiery, a siostra tylko odebrała, bo z tego co pamiętam, to chyba trzeba osobiście się podpisac przy odbiorze.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org