sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hotel Gromada

Potrzebuje bardzo opinii na temat wesel w tym hotelu, to jest hotel przy rondzie obok muszli. Jeśli ktoś coś wie na ten temat proszę napiszcie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hotel Gromada

jedzenie bardzo dobre
lokalizacja bardzo dobra
fajny taras z widokiem
trochę zajeżdża komuną
przerabiałem tam swoje wesele i chrzciny
ogólnie polecam

Miałem tam wesele 2 lata temu i jestem bardzo zadowolony. Jedzenie super w smaku, ilość wystarczająca jeszcze na poprawiny zostało. Obsługa super. Nie było mowy żeby coś na stole brakowało. NA patio można sobie odpocząc od weselnego zgiełku, ładny widoczek. Jeżeli miał bym robić wesele drugi raz a na to sie nie zanosi to robił bym tam jeszcze raz i nieprawdo jest że jest drogo. Zależy co wybierzesz jeżeli chcesz kawior to trzeba płacić ale jeżeli weźmiesz normalne dania to to samo co wszędzie a w co niektórych lokalach jest pewnie drożej. Ogólnie bardzo polecam.

Polecam fajnie i smacznie super obsluga.

chyba się tam wybiore , bo jak byłam tam ze 4 lata temu na obiedzie to ze wstydu się czerwieniłam przed moimi gośćmi. Cena obiadu była wysoka ale pal to licho ważne aby było smaczne i ładnie podane w pięknej sali. Niestety było odwrotnie , głowna sala była akurat dekorowana na jakieś wesele więc jedlismy w sali obok i prawie ,że na kolanie. PODANIE POSIŁKU I NAKRYCIE JAK W PODRZĘDNYM BARZE. Od tamtego obiadu nawet tam nie zachodziłam bo i po co ale teraz może zmienię zdanie po tych wczesniejszych opiniach i sprawdzę czy jest lepiej czy to samo.

Robotnica

I kierowniczki i knajpa zostały się z czasów komuny.

tam kiedys byly panienki na pokoje chyba ???

Od kiedy W Polonezie rzadzi Pan Stanislaw Glowacz jest ok.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org