Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pizza |
Gdzie jest najlepsza pizza w Łomży???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza |
Ja polecam Diavolo wg mnie to najlepsze pizzeria w mieście ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Degrasso i Diavolo pycha xD Wolę być znana pijaczką niż anonimową alkoholiczką ; ]
|
|
w Da grasso pizza sie pogorszyla....
|
|
savana na browarnej polecam ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄
|
|
Najlepsza pizza jest w Diavolo ale w Zambrowie. Naprawde super. Swietny sosik i ten smak pycha. (-_-)
|
|
Savana
|
|
A mnie się wydaje ze najlepsza jest w Biedronce mrożona...... Tak poważnie moim zdaniem to DaGrasso i Cztery Pory Roku ( w zależnosci kto zrobi to chyba ktoś tam z kucharzy strasznie na składnikach oszczędza i czasem jest super a czasem do d.... )
|
|
Zdecydowanie diavolo. 4 pory roku na legionow odradzam. jadlam tam najgorszą pizze, nigdy więcej.
|
|
diasrolo, ciasto z podeszwy
|
|
4 pory na Legionów już nie istnieją ;PP
|
|
Diavolo i nie ma ch*ja we wsi
|
|
Diavolo
|
|
Chilli Pizza na Długiej - gorąco polecam. DaGrasso - również bardzo dobra, choć dla mnie osobiście ciasto za grube. Cztery Pory Roku - całkiem całkiem. A Telepizze - szczerze odradzam, ciasto niesmaczne, pizza zupełnie nieprzyprawiona.
|
|
najlepsza jest sawana, zadna pizza nie jest tak dobra jak tam:) docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
Oczywiście, że DIAVOLO :) mmm ;]]
|
|
diavolo -pizza barbeccue lub brokoli-wypasik.
|
|
Chlli Pizza lub domowa :) Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Deangelo na mazowieckiej i na KSJ bodajże ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
najlepsza pizza jest wtedy gdy nie musimy za nia placic. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Chili pizza na długiej i zadna inna pizzeria!! W savanie może i dobra ale tylko jedna bo reszta ma jakieś kosmiczne składy. :))
|
|
DaGrasso to po włosku znaczy tłuszcz :) Więc przemyślcie to :))
|
|
tzn u grubego czy jakos tak a nie tłuszcz ;)
|
|
Pizze sa bleee...
|
|
Autor: encepence (---.chello.pl) Data: 22-08-09 17:40 Pizze sa bleee... Zawsze się znajdzie jakiś odmieniec ;P
|
|
DIAVOLO !
|
|
Po prostu mi sie juz przejadly :D przez jakis czas pracowalem w pizzeri ;)
|
|
encepence- heheh, i pewnie jeszcze plułeś do pizzy? ;P
|
|
pizza |
co sadzicie o chilli pizza
|
|
Wolalam Chilli Pizza za czasow kiedy mozna tam bylo palic i mieli calkiem dobre kawy i obsluge. Carpe Diem
|
|
Deangelo na Mazowieckiej?, a co do Chilli Pizza to pizzeria powstała w Białym na Piasta i powiem że nic specjalnego, chociaż kilka punktów już mają...
|
|
Tak jak wyżej - Chilli Pizza najlepsza w Łomży. Tylko Tortille mają takie sobie - tzn farsz bardzo pyszny, tylko ciasto niezbyt.
|
|
DaGrasso to znaczy tłuszcz a nie gruby ... Moja przyjaciółka mieszka we Włoszech to chyba wie lepiej??
|
|
Diavolo, Osteria w Łomży Quattro w Piszu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |