Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginęła ruda kotka |
W okolicy ogródków działkowych przy Szosie do Mężenina zaginęła ruda kotka osierociła 4szt tygodniowych kociaków. Prawdopodobnie nie bała się obcych ludzi. Jeżeli ktoś ją przygarnął to proszę ją wypuścić w w/w okolicy. lubiła spać na grzbiecie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginęła ruda kotka |
Biedne kociaki, mam nadzieję, że je dokarmiacie .
|
|
śliczności, trzymam kciuki żeby się odnalazła
|
|
osierocone kociaczki czekają na mamusię
|
|
niewiem czy to możliwe ale dziś ok 20 na ulicy sikorskiego ,blisko demartu widziałem podobnego kociaka.moze warto sprawdzic?
|
|
nie dotyczy identyczna kotka chodziła dziś około godziny 12 koło piekarni na Zawadach. Proponuję wywiescic kilka ogłoszeń na słupach w tej okolicy. Niestety tu jest pełno kotów i nikt raczej nie zwraca uwagi jeśli koło domu kręci się jeden więcej. Jakbym ją jutro zobaczyła to na pewno ją złapię, może się przybłąka do moich kotów. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Mam pytanie do nie dotyczy czy twoja kotka się znalazła bo ja swojej szukam od 22.08. i nic nigdzie jej nie moge znaleść.
|
|
kotka się nie znalazła ale mam 3 kociaki na oddanie jednego rudego zatrzymuje dla siebie
|
|
Jeżeli moja Pyza nie znajdzie się to bardzo chętnie zaopiekuje się jednym z rudzielców tylko czy to będzie kot czy kotka?
|
|
Uważam, że twoją kotką ktoś się zaopiekował bo jest porześliczna.
|
|
Moja kotka właśnie się znalazła. Jestem szczęśliwa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |