Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poznańska -Rolki z kijami |
Dzien dobry,ten post jest skierowany do pewnego chlopaka co jeździ na rolakach z taki kijami w okolicach ul. Poznańskiej....Chcialbym sie go teraz zabytac jak ten sport sie nazywa i gdzie można taki sprzet dostac.Pozdrawiam!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poznańska -Rolki z kijami |
Dzień dobry.Jestem Piotrek ten sport nazywa sie skiningem a dokladniej ten model nartorolek "nartorolki SKIKE V07" W łomzy nie jest realne osiagnać taki sprzet sam sprowadzilem je z Norwegii za dosc wysoka cenę.Sam na nartorolkach jeźdze od 3 miesciecy z czego 3 tygonie byłem asystente trenera Skike w Norwegii. Nie tylko sportowe asy odnajdują się w tym sporcie. Jest to sport przeznaczony przede wszystkim dla takich, jak ty i ja. Po prostu dla zwykłych śmiertelników. Nawet dla ludzi bardzo niewytrenowanych, stanowi on świetną okazję, żeby rozpocząć bardziej aktywne życie. Trenowanie skikingu wzmacnia serce i poprawia krążenie krwi, uodparnia stawy, więzadła i ścięgna, a także świetnie kształtuje sylwetkę. Ale przede wszystkim skiking to znakomita zabawa! Skinikg, wbrew powszechnej opinii nie został wynaleziony przez Szwajcarów, lecz przez Austriaka Otto Edera. "Teraz ta fascynująca dyscyplina sportu rozpoczęła triumfalny pochód wzdłuż i wszerz globu." - brzmiały jego słowa. Nazwa Skike powstała z połączenia słów "skate" i "bike", czyli odpowiednio: jazdy na deskorolce i na rowerze. Można również uprawiać skiking na trasach przeznaczonych dla rowerów górskich - jeżdżąc siup! w dół i hop! pod górkę! W razie pytan prosze pisac na forum lub na gg:13618302
|
|
hehe sam ze sobą gada koleś dobry nie? Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
ale sport niczego sobie nie ma co się czepiać
|
|
Dobry pacjent hehehe Sam, ze sobą gadać to już jakieś takie trochę dziwne... Zamiast od samego początku założyć temat i o tym napisać to pajacujesz...
|
|
Każdy ma swoje 5 minut ;) Jest raczej prekursorem w Łomży więc niech się wylansuje. Tym bardziej, że to dość inspirujący sport i co najważniejsze coś nowego. Tak dla zaciekawionych tematem - pośrednikiem pomiędzy skike a rolkami jest rollerblade. Też fajna zabawa, która może przynieść sporo frajdy. Miałeś może okazję Piotrek jeździć? :)
|
|
Wiec napisałem ten temat sam do siebie po to zeby zachecic innych do zainteresowania sie także innymi sportami niz rower, a poztym jezli chemy miec nastepców Tomasza Sikory czy Justyny Kowalczyk to trzeba coś w tym kierunku robić, na rollerblade miałem przyjemnosc jezdzic ,ale skike bardziej mi odpowiadaja.Pozdrawiam :)
|
|
Wiecej info na temat Skike: http://skike.com/html3/index_1_pl.php lub filmik: http://www.youtube.com/watch?v=hRCpB5HqY_I
|
|
heh nic dziwnego że napisał sam do siebie bo patrząc po innych tematach jak ktoś zachwala to co robi czy coś w tym stylu to zaraz lecą głupie komentarze... niestety takie mamy forum ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
weź nie ******* bejbe :)))
|
|
a kulfa to się porobiło:) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
no to jest czlowiek, pewnie mysli ze znajdzie jakiegos sponsora na nowy sprzęt Zaara pusta samotna idiotka :)
|
|
to nie forum, to całe miasto takie....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |