niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy w Łomży!!

Co powiedzie na temat naszego występu w TV. Co myślicie o tej organizacji?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy w Łomży!!

Sie ma!

Szaroburo na tle innych miast.

Martwy Stary Rynek, puste oczodoły kamieniczek, psa z kulawą nogą nie było widać w podcieniach i nawet "filarowcy" gdzieś zniknęli, więc nie było komu telewidzom ręką życzliwie pomachać czy jakim szalikiem albo marynarą...

Figury woskowe wolontariuszy na baczność na schodach, prezydent jak kwiatek do kożucha, bo Paweł nie podał mu nawet mikrofonu..., nawet nie przedstawił. Motorek stał sie pretekstem, żeby pokazać atrakcyjny tynk ratusza do remontu, o co zabiega wiceprezydent, zdaje sie znów bezskutecznie...

No, i to drugie "sie ma" na koniec relacji: jak westchnienie ulgi, że wreszcie sie skończyło.

MRD (dobry pomysł z sercem-niespodzianką; za mało wyeksponowany...).

Szkoda słow, myślałem że cos lepszego wymyślą... więcej spontaniczności!!!

Co Wy To nie Łomża miała byc pokazywana tylko Białystok :)

Bo Tutaj Jest Jak Jest ! Poprostu ... I Ty Dobrze Otym Wiesz....

nic specjalnego przyznam szczerze ale poczekajcie to dopiero 1 raz wejscie lomzy na aneten. moze z uplywem czasu cos sie rozkreci....

JA bym proponwał postawić przed kamerą śLeDcZeGo, oglądalność przebiłaby napewno komisje śledczą, a ile przy tym byłoby śmiechu ;]

hahahaa

po co tak szczekacie. Jak potraficie się bawić a jak wiem wcale nie potraficie się bawic tylko naćpać i nachlac i panienki po dupie macać tak tez wygląda wasze zainteresowanie tą imprezą. I taka jest frekwencja. Jak jest okazja abyście coś zrobili zademonstrowali to oczywiście dajecie dupy i stoicie z boku jak marne kundle szczekając.

nazis

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org