Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hotel z restauracją |
Możecie mi polecić fajną restaurację na małe przyjecie weselne ale razem z hotelem żeby goście przyjezdni mogli wynająć pokoje, od paru lat nie mieszkam w Łomży i nie bardzo się teraz orientuję wiem tylko że jest Fadom, może znacie inne ciekawe miejsca?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hotel z restauracją |
może Labirynt http://www.labirynt-lomza.pl/ ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
fajnie jest w tej karcznie co sie jedzie na sniadowo ::::::::Miłość czarodziejem::::::
|
|
Polecam Baranowski :P
|
|
Za Baranowskiego dziekuje, tam jest za gorący klimat jak na moje potrzeby...
|
|
bas bar w kisielnicy nie hotel ale sala w kit i pokoje tez sa
|
|
mz caffe club w konarzycach, fajna sala i pokoje do spania tez sa
|
|
labirynt wszystko w jednym sala weselna karczma kregielnia hotel polecam pracowalem tam jako barman i milo wspominam mariusz
|
|
RETRO zdecydowanie ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Zbyszko w Nowogrodzie i hotel i fajna okolica
|
|
LABIRYNT JEST OK! i ceny chyba też są przystępne:-)
|
|
Pod Topolami karczma w Konopkach
|
|
Wygoda super komfortowa sala , ma górze piekne pokoje hotelowe. Robotnica
|
|
Hotel Labirynt jak najbardziej- polecam, Retro też w kit jest
|
|
a ja polecam Fadom. sala jest, dobre jedzenie i hotel na miejscu:)
|
|
Zbyszko w Nowogrodzie,w Niedziele po śniadanku możecie pójść na spacer do Skansenu Kurpiowskiego akapulko12
|
|
A ja polecam karczmę pod topolami, jest ok 15 km od Łomży, ale wystrój super, jedzenie pyszne i pokoje z tego co wiem też są.
|
|
FADOM polecam!! Moniczka19 ma racje :) I upusty na hotele dają 20% jak się ma wesele u nich.
|
|
ja głównie polecam "Zacisze" w Piątnicy, jest miła obsługa, pokoje , 2 sale i sala z barem... radziłabym kilka odwiedzić i dowiedzieć sie o ofertę, wiem że w niektórych miejscach dają upust na inne imprezy rodzinne zamawiane przez "mlodych" jeśli kochasz nie zdradzaj...
|
|
Co do przyjęcia weselnego to napewno Karczma pod Topolami (b.ładne sale i smaczne jedzenie) tylko jak dla mnie za daleko.Swoje wesele będę miała w Labiryncie i mam 50% taniej pokoje dla gości przyjezdnych.
|
|
może AMADEUS hotel za pół ceny dla gośći
|
|
A co myslicie o Gromadzie? Byl tam ktos na weselu?
|
|
mysle ze Fadom,Labirynt, Zacisze sa to najlepsze opcje jesli chodzi o hotele w Łomzy i okolicy ;))))
|
|
"Korona".Są tam 2 sale weselne i hotel.
|
|
Na Fadomie byłem na weselu sala do bani .Na jednej z kilkoma słupami do tańczenia,na drugiej jedzenie.Porażka ścisk i gorąco.Jedzenie średnie jak na Łomżę.Swoje wesele miałem w koronie .Jedzenie w porządku,sala bardzo duża.Natomiast pokoje są ale nie właściciela restauracji tylko właściciela budynku.W Zbyszku też byłem na weselu i szczerze powiem że przereklamowane miejsce.Jedzenie bardzo przeciętne i nieduża sala.Scisk totalny jeżeli chodzi o miejsce jako miejsce to jest ładna okolica,rzeka,skansen itp. Trzeba zwrócić uwagę natomiast na jedną rzecz a mianowicie w niektórych lokalach podają że mogą zrobić wesele na np.160 osób b oklient tak potrzebuje natomiast fizycznie na sali można zmieścić max 120 osób.Byłem na takich weselach właśnie na Fadomie i w Zbyszku.No i co oferują w ramach opłaty za talerzyk bo różnice są bardzo duże i niema co porównywać ceny do ceny tylko trzeba patrzeć co jest wliczone w jakiej ilości oraz jakości. Osobiście uważam za najlepszą salę na dzień dzisiejszy to Retro. Unikalny klimat ,sale bardzo duże i dobrze wentylowane oraz bardzo dobre jedzenie.Natomiast wybór należy zawsze do tego kto płaci.Sprawa wyglądu sali to rzecz gustu. Trzy rzeczy które muszą być spełnione aby wesele było udane: 1.Dobre jedzenie 2.Dobra kapela 3.Przestronna i z dobrą wentylacją sala
|
|
Ktoscik no to Cie zmartwie, sala na Fadomie jest swiezo po remoncie i fakt sa filary i po jednej stronie sa stoly, a troche dalej sie bawisz, chyba ze wesele powyzej 150 wtedy na drugiej sali jest. I jedzenie maja bardzo dobre :) I cenowo tez przystepnie i idzie sie ze wszystkim dogadac. Wiadomo, ze kazdy chwali swoje wesele i w ogole. A mi się w Retro osobiscie nie podobalo, bylam rok temu i siedzielismy w stolikach 6 osobowych - masakra, do bawienia sie inna sala, no jedzenie bylo dobre nie narzekalam na to i wystroj tez spox. Aha, i na Fadomie na 120 jest wystarczajaco miejsca...
|
|
proszę napiszcie coś o gromadzie to ten hotel koło muszli, przy rondzie?
|
|
Świetna restauracja znajduje się w Hotelu Bristol: http://bristolbusko.pl/restauracja/nasza-kuchnia - to naprawdę cudowne miejsce, polecam sprawdzić.
|
|
Ja ostatnio szukałam hotelu pod Warszawa i trafiłam na https://www.hotelponiatowski.pl Mają bardzo atrakcyjne ceny i ładne pokoje. Można tam bez problemu zorganizować konferencje, wesele lub inne wydarzenie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |